Sayfa 931/1002 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İŞC neden tavan olmadı?..CHP geliyor...
    viop oldu ama çözüldü
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. bütün bademler tatsız...

kozalı ekside eregl kardemir utanmasa eksiye gececek...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Kim düşündüyse bu yöntemi tebrik etmek lazım ... çok güzel bir siyasi analiz örneği..
    ortada KK sağda solda icracı kurmaylar ..
    İmamoğlu - KK - Mansur
    iyi partililer nerede ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Katılmıyorum.
    sadece imamoğlu veya sadece yavaş ın aday olmasından daha fazla oy alacak KK.
    bir dalda 3 kuş..
    Son yaşananlar muhalefetin eksi hanesine yazıldı ama çabuk toparlandı telafisi mümkün. Ama Halk anlaşmazlıkları sevmez özellikle de herkesin önünde yaşanan bu mini kriz algıları kötü etkiledi.

Bizim millet çok başlılığı sevmez sonuç olarak karşısında Kılıçdaroğlunu görecek ama dediğiniz de ihtimal dahilinde. Belki de sinerji üstünlük getirebilir bu seçimde. Ben yine de İmamoğlu olsaydı daha kesin bir sonuçlu bir seçim olurdu diye düşünüyorum.

Nasıl bir seçim propagandası yapılacak algılar çok önemli olacak. İyi bir seçim propagandası Muhalefete gol getirebilir.

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bu deliyi bilmezsin, biz ceton attıkça sürer
    Bozkuş donum yok. Boğaların buynuzuna bakıyorum don bulursam alır giyerim sonra o don benim deme kesinlikle vermem. Cibildak cibildak geziyorum oğlum.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bütün bademler tatsız...

kozalı ekside eregl kardemir utanmasa eksiye gececek...
    Bademler neden tatsız olsun, minimum 10 katına çıkardıkları hisseleri eğer denilen doğruysa yabancıya çakıyorken...

7. Haklısın halk bu tür durumları sevmez . ancak halktaki temel öncelik ekonomi , adalet , eğitim vb. bir çok konuda gelişmedir. Bunları en az birini 3 kişiden birinden bekleyen oyunu verecek geçecek... Buda ekstra oylar getirecek.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Son yaşananlar muhalefetin eksi hanesine yazıldı ama çabuk toparlandı telafisi mümkün. Ama Halk anlaşmazlıkları sevmez özellikle de herkesin önünde yaşanan bu mini kriz algıları kötü etkiledi.

Bizim millet çok başlılığı sevmez sonuç olarak karşısında Kılıçdaroğlunu görecek ama dediğiniz de ihtimal dahilinde. Belki de sinerji üstünlük getirebilir bu seçimde. Ben yine de İmamoğlu olsaydı daha kesin bir sonuçlu bir seçim olurdu diye düşünüyorum.

Nasıl bir seçim propagandası yapılacak algılar çok önemli olacak. İyi bir seçim propagandası Muhalefete gol getirebilir.

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir

8. malum brokratların google search : londrada ev fiyatları ne kadar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 931/1002 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •