Alýntý Originally Posted by Strategy Yazýyý Oku
syn acemsah bu þirketin içeriden çok ihracata çalýþmasý mantýklý deðil mi

50 lira hedefin altýnda yýllarca sürebilecek yurt içi talebin olmasý çok etken mi ? syg
Bildiðim kadarýyla satýþlar yurtdýþý aðýrlýklý .
Deprem nedeniyle ve TOKÝ nün konut kampanyasý kapsamýnda 2 yýl içinde en az 1 milyon konut üretilecek ve depremden alýnan dersler nedeniyle de 5 yýl içinde 1 milyon daha yenileme yapýlacak.
Konut inþaa giderleri içinde demir Celik veya cimento dan daha fazla bir harcama oraný ahþap ürünlerde.
Elbette ki tüm hepsini gentaþ üretip satacak deðil. Ancak bu ani oluþan talepten en ciddi sekýlde faydalanacak þirketlerin baþýnda geliyor.
Öte yandan ahþap teknolojisindeki geliþmeler ve karbon salýnýmlarý yangýna dayanýklý malzeme gibi nedenlerle bina dýþýndaki uygulamalarda veyahut plastik pencere gibi uygulamalar yerini tekrardan ahsap ürünlere býrakýyor.
Orman yangýnlarý sebebiyle yapýlan kalýcý konutlarýn kapý ve pencerelerinde plastik pen kullanýmý yerini verzalit destekli ahsaba býrakmýþ.
Yatýrýmlarýnda bioakýllý malzeme teknolojik þirketlerine önem veriyorum plastik yerine muadil olacak uygulamalar karbon ayak izi vergileri nedeniyle de ön plana çýkmaktadýr.
Adel kalemcilikte böyle Arzum ev aletleri de ve gentaþta bu þekilde.
Anlayacaðýnýz sadece kapý pencere laminat yapý kimyasallarý satacaðý için deðil.... Olabildiði ölcüde plastiðin yerini alacaðý için yatýrým yapýyorum.
Bugun için o rakam cok iddialý gelebilir ancak ahsap konteyner ev .. hastanelerin okullarýn yeniden insasý vs düþünüldüðünde de aslýnda oldukça mütevazi dir.
Bol kazançlar diliyorum.