Sayfa 182/1009 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gözlemlerim elit kesimin gittiği AVM ler dışında. Oto tamircileri, oto parçacılar, kargo şirketleri, ayakkabı tamircisi daha önce çok azdı yada yoktu, avukatlar, inşaat sektörü, Beyaz eşya servisi tamircisi, noterler, galericiler, marketler, attarlar (hastane ilaç çok pahalı o yüzden) ekmek fırınları, nüfus müdürlüğü civarında ki fotoğrafçılar 6 foto ya 175 TL alıyor en az.
    Nakliyecileri unuttum 15-20 yaşında kamyon 1,5 milyon olunca mazot da pahalı olduğu için kazanıyormuş. Hatta mazot fiyatı ne kadar çok artarsa o kadar çok kazanıyor. Tabi ya kamyonu kendi kullanacak yada çok iyi şoförü olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gözlemlerim elit kesimin gittiği AVM ler dışında. Oto tamircileri, oto parçacılar, kargo şirketleri, ayakkabı tamircisi daha önce çok azdı yada yoktu, avukatlar, inşaat sektörü, Beyaz eşya servisi tamircisi, noterler, galericiler, marketler, attarlar (hastane ilaç çok pahalı o yüzden) ekmek fırınları, nüfus müdürlüğü civarında ki fotoğrafçılar 6 foto ya 175 TL alıyor en az.
    Bunlar iyi günler olabilir. Son 14-15 aydır piyasayı ayakta tutan enflasyon korkusu ancak alım gücü artık iyice düştü eğer kontrolsüz bir kur atağı daha gelirse işte o zaman asıl sıkıntıyı görürüz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kripto akp liler yada ona hizmet edenler cirit atıyor. Neymiş siyasal İslamcılar oy vermez Kılıçtaroğluna. En fazla sanduka gitmez. Akp bizim ırzımıza geçerken hiç düşünmüyordu. Faiz liyakat yolsuzluk adam kayırma hukuksuzluk adaletsizlik bunların hangisi dine göre uygun. Eğer mezhepsel proplem olsaydı Temel Karamollaoglu Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu nün yanında yer almazdı. Demekki şuan ki konjonktürde başka alternatif yok. Şu ülkenin birazını kurtaralım sonrasına bakarız.
    İthama bakarmısiniz... kripoymuş.. hadi ordan ... akp'nin kuruluşundan bu yana 1 kere oy vermiş değilim, kendimi bu konuda savunmam da gereksiz... milli görüş tabanını sanki tanımıyoruz, bunlar eğer birileri ırza gececekse bizilerden olsun kafasında.. yer almazmış, sizin bu siyasal islamcıların başka seçeneği mi var? toplasan 2-3% bunlar ilk fırsatta aky'yi destekler

4. Muhalif lider olma iddiası taşırken, Ayakkabı kutularının avukatına gitmesi,

toplumu hiç okuyamadığı gibi, okuyamadığını kendisine söylemeyen danışmanların arasında boğulduğunu da idrak edememesi,

artık bitkisel hayata girdiğinin göstergesidir.

İnananlarının, hayal kırıklığına üzülmemek elde değil.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu şekilde giderse kaçak et kesimi artabilir...
    Bu aralar bizim burada Adak Kurbancılar kesime başladı...Fiyatları da Kasaba göre oldukça uygun ...Şimdilik bunlarla idare edeceğiz a.q sonrası !!!!!!???

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu aralar bizim burada Adak Kurbancılar kesime başladı...Fiyatları da Kasaba göre oldukça uygun ...Şimdilik bunlarla idare edeceğiz a.q sonrası !!!!!!???
    Yaban domuzu iyi diyolla

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    , sizin bu siyasal islamcıların başka seçeneği mi var? toplasan 2-3% bunlar ilk fırsatta aky'yi destekler
    Benim bir dostum sandık başkanıydı , akşam aradı gel yardımcı ol oyları sayalım diye...Gittim yanına ,SP,AKP,CHP ve LDP nin gözlemcileri var...OY sayımı bitince SP nin gözlemcisininde AKP ye oy verdiğini gördüm..Ya dedim bari gözlemci kendi partisine oy verseydi. Adam güldü

8.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    İthama bakarmısiniz... kripoymuş.. hadi ordan ... akp'nin kuruluşundan bu yana 1 kere oy vermiş değilim, kendimi bu konuda savunmam da gereksiz... milli görüş tabanını sanki tanımıyoruz, bunlar eğer birileri ırza gececekse bizilerden olsun kafasında.. yer almazmış, sizin bu siyasal islamcıların başka seçeneği mi var? toplasan 2-3% bunlar ilk fırsatta aky'yi destekler
    Tmm o zaman kur bir parti kimseye muhtaç olmadan iktidar ol. %2-3 dediğin olmasa İBB abb bugün hala akp deydi. Siyasal İslamcılar yoktur. Dini kendi emelleri için kullanan haysiyetsizler şeref fukarası vardır.

Sayfa 182/1009 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •