Sayfa 19/35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 276 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Züğürtler geyik laklak kıraathanesi

  1. Ariston abi benim 1990 a kadar ki ismim Satılmış. O tarihe kadar benimle dalga geçtiler arkadaşlarım. Okulda öğretmen ilk benim ismimi öğreniyordu. Sonra 18 yaşında değiştirdik. İsmimin konulma sebebi benim benden önce 4 kardeşim 3 yaşına kadar yaşayıp ölmüş o yüzden tekke de konmuş.

  2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi benim 1990 a kadar ki ismim Satılmış. O tarihe kadar benimle dalga geçtiler arkadaşlarım. Okulda öğretmen ilk benim ismimi öğreniyordu. Sonra 18 yaşında değiştirdik. İsmimin konulma sebebi benim benden önce 4 kardeşim 3 yaşına kadar yaşayıp ölmüş o yüzden tekke de konmuş.
    Benim de ismimle eskiden sorunluydum, şimdi kendi ismim üzerine isim tanımam o derece.

    Bana bu ismi koyan garanti verdi, senin ismin çok yüksek diye, yüksek seçiciler kurulunda olacaksın dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  3. İsimler karaktere etki ediyor bence, çok iddialı isim koyup da çocuğun hayatını da zorlaştırmamak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  4. Güzel bir film vardı, seyredenler yüksek ihtimal ile unutmuştur. Çünkü bu tip filmlerin normal vatandaş için hoş vakit geçirme dışında anlamı olmuyor, diğer sıra dışı kişilere bir mesaj.

    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  5. Millet ittifakı adayı açıklandığından itibaren siteden soğudum iyicene. Ülke çeyrek yüzyıl da ancak kurtaracağı zarar görmüş hala menfaat derdindeler

  6. Bundan sonra düğün hazırlıklarına başladık. Ama görünen o ki bir cok düğün masrafını önceden yaptığımız halde bir yatak odası elbise salon gibi masraf bir maaşlı insanı bu dönemde zorlayacak düzeyde. Kabaca topluyorum bir çocuğu evlendirmek tasarruflu olursa iki tarafa 400-500 bin masraf en az. Bu ülkede bunu ödeyebilecek kaç kişi var ki.

  7. Hayaller Paris gerçekler Afganistan yada Afrika'daki varoş. Bugün ülkede vasıflı eleman 10-12 bin alsın en iyi ihtimalle. Konya gibi yerde kiralık ev krizi var. Hadi şansın yaver gitti buldun 5 bine. 3bin aidat ve faturalar. Bir iki çocuğu olsun bezi maması büyüyünce servisi okul masrafı. Simit çay hesabı yapsan öğünde sosyal hayat sıfıra indiren matematiksel olarak geçinme ihtimal yok.

  8. Çok insaflı vicdanlı amcam var. Bunun evi var Konya'nın Sibirya gibi tepede. 3200 kiraya vermiş. Kiralık ev arayan ucuz diye atlıyor. Kış gelince 5000 TL doğalgaz ödersin su içmeye kalkarsan sürahi deki su donmuş görürsün. Baharda ilk işi yeni ev aramak oluyor.

Sayfa 19/35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •