Sayfa 6/1011 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 41 - 48 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Kırk yaşında adam emekli olamıyor bunu kimse anlamıyor.. Olanların ortalaması 49 bu arada... Tartışmaya kapalı denilince hop kazanıldı olmuyor. Zaten tartışmada bitti. Bizler üniversitede karı kız peşinde koşarken çoğu vatandaş çalışmaya basladi. Bugünkü konfor o insanların emeği ile olustu. Emeklilik sistemi saçma denilebilir, seçme hakkı tanınmalı denilebilir ama ben beğenmedim kuralları değiştirelim olmaz. Bunun benzeri ohac borsada çok kazandı bütün parasını alalım üstüne malını mülkünü alalım denmesine kadar gidebilir. Engel yoktur.
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ülkede ki herkes 40 yaşında emekli olur o zaman hak olur... Şu haliyle emek hırsızlığı...

Vay efendim birileri zamanın da aldı, bizim hakkımız demek en hafif tabiriyle onlar hak çaldı bizde çalalım demektir... Tartışmaya kapalı konu...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yeni başlık hayırlı olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bizim suçumuz ne?

Biz işe başlayınca erkeklerde 43 yaşı vardı(18 yaşında başlasa 25 yıl).Prim dolunca emekli oluyordun.Sonra KURALLAR DEĞİŞTİ...Bizim için bir nevi kazanılmış haktı.

Bana kalsa da 43 te emekli olmak büyük hataydı..Ama o zaman kural buydu...

Biz istesek te-istemesek te EYT yi verdiler.

Ama buna hiç bir sgk dayanmaz...Anketlerden dolayı çıktı.

4. Malın gideceği yoksa gitmiyor tüm beklentilerin %50 üzeri kâr gönderen EKGYO sürünmeye devam bademler orayı da taramış gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

5341 vurdu yukarı tepki geldi bakalım kapanışı yeşil yapacak mı bademcuk
    Tebrikler Sn. Sindoma. 5341'den döndü..

Bir de buradan 5.500'e giderse helal olsun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Mükemmel ötesi bir grafik çalışması sindoma abi, tebrikler.
    Hamdım Piştim Yandım

7. tup un temettüsü cuma mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kırk yaşında adam emekli olamıyor bunu kimse anlamıyor.. Olanların ortalaması 49 bu arada... Tartışmaya kapalı denilince hop kazanıldı olmuyor. Zaten tartışmada bitti. Bizler üniversitede karı kız peşinde koşarken çoğu vatandaş çalışmaya basladi. Bugünkü konfor o insanların emeği ile olustu. Emeklilik sistemi saçma denilebilir, seçme hakkı tanınmalı denilebilir ama ben beğenmedim kuralları değiştirelim olmaz. Bunun benzeri ohac borsada çok kazandı bütün parasını alalım üstüne malını mülkünü alalım denmesine kadar gidebilir. Engel yoktur.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gözüm, tüm Türkiye 40 yaşında emekli olsun diyebiliyorsan eyv... Diyemiyorsan emek hırsızlığıdır...

Tüm Türkiye 40 yaşında emekli olursa ekonomimiz Zambiya olur ama bilesin...

Sayfa 6/1011 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •