grafık kalabalıgı yaptıysam ,yada gereksız mesaj ozur dılerım.Anladım ki çok uzun vade dolar ve endeks tl grafıklerı tepe dip karsılastırılacak,benzerlıkler bulunulacak,ileriye donuk tahmın yapılacak.
grafık kalabalıgı yaptıysam ,yada gereksız mesaj ozur dılerım.Anladım ki çok uzun vade dolar ve endeks tl grafıklerı tepe dip karsılastırılacak,benzerlıkler bulunulacak,ileriye donuk tahmın yapılacak.
Akıl,adama sermayedir.
[QUOTE=Warrior;630598]Karel ile Petkim eşitlendi
Son olarak şunu diyip konuyu kapatayım.
Petkimde maliyetim 2,50 kağıt 6.11
karel bugün petkimle eşitledi ya. aklıma şu geldi ikisindede maliyetim hemen hemen eşit. Ama birinde 1,5 yıldır bekliyorum. karelde bu kar'ı 2 ayda verdi.
Vay anasını değil mi ?
Gelde borsayı sevme :D
İyi geceler.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
AYnen dostum borsa dibe geldiğinde bu karşılaştırmayı yapacaksın. yani anlamı orada oluyor.
şimdi borsa gidecek, sonra düşecek düzeltmenin sonunda bakacaksın. hmmm tamam diyeceksin. sonra rally.
yani bir dahaki rally de böyle yapacağız. ben olurum olmam. bunları öğrenin uygularsınız.
insan hayatının 1. 2. rallylerinden ders alıp 3. 4. rallylerinde aynı hataları yapmayınca iyi para kazanıyor.
her rally de insan bişeyler öğreniyor.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Daha önce başka yerlerde de konusu geçti bir kaç aracı kurum yorumunda da okudum ( hoş bir kaçı endeks 90 binde iken düşecek portföyünüzü ona göre ayarlayın diyordu onları saymazsak ) bi düşüş beklentisi var gibi buna katılıyor musunuz ? Bir düşüş trendine girilirse en çok etkilenecek sektör hangisi olur sizce ? 105 binden 85-90 bandına geri dönüşte başı kim çeker ?
Borsanın durumu malum. bir kaç banka daha halka açılsa yarısı banka olacak borsanın . çıkışlarda genelde bankacılık göğüsledi ipi düşüşte de bankacılık öne çıkar mı ? yoksa perakende ve sanayi sektöründe ciddi düşüşler bekleyebilir miyiz ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
önce size oyunu gösterirler
sonra oynamasını öğretirler
sonrada sizi yenerler
masadan erken kalkan müstesna
sabrı olan o sureçte müstesna
''çok düştü bu fiyatlar bedava'' diyenlere bile malı vercekler!!!!
senaryosuda saçma sapan birşey olucak
rakamlarla oynanacak
tıpkı bistteki patonların, bilançodaki kalem hareketleri gibi
izliyoruz zevkleee
gelip gelip yardakçılar sosyal medyadan grafik paylaşacaklar
büyük potansiyel var temetttttüüüüüüü veriyor bu diycekler
yataya bir sarıcak bekle Allah bekle
dibe doğru hep alçalan takozlar
W bekleyen çift dip bekleyen
aylıklarda pozitif Rsi uyumsuzluk kovalayan
aaaa bak 500 günlükte durdu ha evet burdan döndü diyip
tekrardan eğer altta bir 500 lük varsaoraya kadar tekrar ele vermece