Sayfa 659/1200 İlkİlk ... 1595596096496576586596606616697097591159 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

grafık kalabalıgı yaptıysam ,yada gereksız mesaj ozur dılerım.Anladım ki çok uzun vade dolar ve endeks tl grafıklerı tepe dip karsılastırılacak,benzerlıkler bulunulacak,ileriye donuk tahmın yapılacak.
    Akıl,adama sermayedir.

[QUOTE=Warrior;630598]Karel ile Petkim eşitlendi

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    ABi o rüya manyaktı.

AYnı rüyayı 10 gün boyunca defalarca kes gördüm.

karelin eski topiğine girin bakın. Tabi eski sitede kaldı. 2016 kasımda çok ısrar ettim. :D

inandık kazandık çok şükür.

Tek yapılması gereken hiç birşey yapmamaktı. alıp beklemek.

Yalnız bu karel daha çok gidecek. ama düzeltme şart oldu.

İnşallah düzeltmenin dibindende gireceğiz. Bir sonraki rallyde daha çok kazandıracak inşallah.
    Son olarak şunu diyip konuyu kapatayım.

Petkimde maliyetim 2,50 kağıt 6.11

karel bugün petkimle eşitledi ya. aklıma şu geldi ikisindede maliyetim hemen hemen eşit. Ama birinde 1,5 yıldır bekliyorum. karelde bu kar'ı 2 ayda verdi.

Vay anasını değil mi ?

Gelde borsayı sevme :D

İyi geceler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    grafık kalabalıgı yaptıysam ,yada gereksız mesaj ozur dılerım.Anladım ki çok uzun vade dolar ve endeks tl grafıklerı tepe dip karsılastırılacak,benzerlıkler bulunulacak,ileriye donuk tahmın yapılacak.
    AYnen dostum borsa dibe geldiğinde bu karşılaştırmayı yapacaksın. yani anlamı orada oluyor.

şimdi borsa gidecek, sonra düşecek düzeltmenin sonunda bakacaksın. hmmm tamam diyeceksin. sonra rally.

yani bir dahaki rally de böyle yapacağız. ben olurum olmam. bunları öğrenin uygularsınız.

insan hayatının 1. 2. rallylerinden ders alıp 3. 4. rallylerinde aynı hataları yapmayınca iyi para kazanıyor.

her rally de insan bişeyler öğreniyor.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    AYnen dostum borsa dibe geldiğinde bu karşılaştırmayı yapacaksın. yani anlamı orada oluyor.

şimdi borsa gidecek, sonra düşecek düzeltmenin sonunda bakacaksın. hmmm tamam diyeceksin. sonra rally.

yani bir dahaki rally de böyle yapacağız. ben olurum olmam. bunları öğrenin uygularsınız.

insan hayatının 1. 2. rallylerinden ders alıp 3. 4. rallylerinde aynı hataları yapmayınca iyi para kazanıyor.

Daha önce başka yerlerde de konusu geçti bir kaç aracı kurum yorumunda da okudum ( hoş bir kaçı endeks 90 binde iken düşecek portföyünüzü ona göre ayarlayın diyordu onları saymazsak ) bi düşüş beklentisi var gibi buna katılıyor musunuz ? Bir düşüş trendine girilirse en çok etkilenecek sektör hangisi olur sizce ? 105 binden 85-90 bandına geri dönüşte başı kim çeker ?

Borsanın durumu malum. bir kaç banka daha halka açılsa yarısı banka olacak borsanın . çıkışlarda genelde bankacılık göğüsledi ipi düşüşte de bankacılık öne çıkar mı ? yoksa perakende ve sanayi sektöründe ciddi düşüşler bekleyebilir miyiz ?

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

birdahaki rallide 3 yada 4 sene sonra gibi
    eğer ky kalırsa girer ralliye
    bu çöküş hiçbirine benzemeyecek
    ben azılı boğayımdır ama
    mezabahane gözüküyor burdan bakınca
    inşallah yanılmak istiyorum ilk defa

6. önce size oyunu gösterirler
    sonra oynamasını öğretirler
    sonrada sizi yenerler
    masadan erken kalkan müstesna
    sabrı olan o sureçte müstesna
    ''çok düştü bu fiyatlar bedava'' diyenlere bile malı vercekler!!!!
    senaryosuda saçma sapan birşey olucak
    rakamlarla oynanacak
    tıpkı bistteki patonların, bilançodaki kalem hareketleri gibi
    izliyoruz zevkleee

7. gelip gelip yardakçılar sosyal medyadan grafik paylaşacaklar
    büyük potansiyel var temetttttüüüüüüü veriyor bu diycekler
    yataya bir sarıcak bekle Allah bekle
    dibe doğru hep alçalan takozlar
    W bekleyen çift dip bekleyen
    aylıklarda pozitif Rsi uyumsuzluk kovalayan
    aaaa bak 500 günlükte durdu ha evet burdan döndü diyip
    tekrardan eğer altta bir 500 lük varsa oraya kadar tekrar ele vermece
    gülüyorum
    sinirden
    bu saçma oyunun bir parçası olduğum için

8.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    iki grafıgıAylık haliyle, ust uste koydum.Soyle kaba taslakkarsıdan bakmak ıcın doların tepe ,endeksın dıp yaptıgı bır karsılastırma cızgılerı cızdım.

bir bakın
    peki ikisininde tepe yaptığı yerde biz napıcaz????
    kim yalancı?
    HANGİ ENSTÜRÜMAN
    yada hiçbiri?
    nakit mi kral?
    kim gerçek?
    grafik çizmek ne güzeldir ah ahhh
    önce oyunu öğretirler

Sayfa 659/1200 İlkİlk ... 1595596096496576586596606616697097591159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız