Sayfa 55/1011 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 433 - 440 arası.

Konu: ViOP XLIX

viop da düşerken makas daralıyor.....yükselişte makas açılıyor......şu dakikalarda oldukça daraldı......

SPOT da İs Yatırım gene alıyor,

'Tahvil Kralı’ olarak da bilinen yatırımcı Jeffrey Gundlach, rekor faiz artışı olasılığı noktasında yatırımcıları uyarıyor.............................
    Yalancı seni........en fazla bu yıl 0.50 arta abd de......daha başka olmaz.....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    'Tahvil Kralı’ olarak da bilinen yatırımcı Jeffrey Gundlach, rekor faiz artışı olasılığı noktasında yatırımcıları uyarıyor.............................
    Yalancı seni........en fazla bu yıl 0.50 arta abd de......daha başka olmaz.....
    Reis sen öyle cenabet bir adamsın ki şimdi gider bırak 0,5 i 5,0 arttırır adamlar

Eregli de pek mittal malı kalmadı, yakında fişekler diye düşünüyorum... Fişekleme startını temettü açıklaması tetikleyebilir, yada babanın biri al tuşuna basacak sadece

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Eregli de pek mittal malı kalmadı, yakında fişekler diye düşünüyorum... Fişekleme startını temettü açıklaması tetikleyebilir, yada babanın biri al tuşuna basacak sadece
    Pek kalmadı mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    191 milyon var bugunü saymazsak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    viop da düşerken makas daralıyor.....yükselişte makas açılıyor......şu dakikalarda oldukça daraldı......
    amannnn viop borsa trend vs.... boşver biraz da hayatınızı yaşayın

https://www.dailymotion.com/video/x8hj35z
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 55/1011 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •