Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kuveyt Türk de de makas yüzde 10 üzeri. Gümüşte

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kuveyt Türk de de makas yüzde 10 üzeri. Gümüşte
    bahçe makası olmuş sanırım gümüşe has bir şeyler de var, spekülatif bişeyler bekleniyor yada ihtimalinden kaynaklı olabilir mi acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bahçe makası olmuş sanırım gümüşe has bir şeyler de var, spekülatif bişeyler bekleniyor yada ihtimalinden kaynaklı olabilir mi acaba?
    Mümkün olduğunca altın ve gümüşe ilgiyi vede bu arada ithalatlarını düşürüp paranın gideceği alanı kısıtlanma çabaları olarak gözüküyor.

SON VURGUN sinemalarda.

Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ben altına gömdüm parayı gümüş te zaten çok fiyat farkı oluyor fiziki altında orijinalden çekilmiş olan 1150 lira da 5, 6 lira fark oluyor , yine de 1 milyona 5 bin lira kaptiriliyor , gumuste daha beter .Tabii kapalı çarşı isteyene adres te veririm .

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben altına gömdüm parayı gümüş te zaten çok fiyat farkı oluyor fiziki altında orijinalden çekilmiş olan 1150 lira da 5, 6 lira fark oluyor , yine de 1 milyona 5 bin lira kaptiriliyor , gumuste daha beter .Tabii kapalı çarşı isteyene adres te veririm .
    Hayırlısı olsun.
    Seçim sonuçlarına kadar bekle bence yada ani bir atakla 2000 dolarlar görülene kadar kımıldama derim.

Nasıl 100 yıllık fay hattı bir anda kırıldı ise bir kaç hafta boyunca da dolar TL fay hattı kırılacak.

Muhtemelen bugünde gitti bir 400 milyon dolar ticaret açığına.
    https://www.youtube.com/shorts/cxXmkkfsqxY
    Son düzenleme : HURKUŞ; 09-03-2023 saat: 21:58.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Desidero Altında zamanlama konusunda düşeş attın.

Ben yeni alım yapmadım mevcutlarlarla devam.

Bir an önce Altın madencilerinin son üretim raporlarına ihtiyaç var.
    Satım aralığını belirlemek için.

Diğer bir işaret medyaya Altın 3000 dolarlar olacak benzeri haberler servis edildiği zaman olabilir.
    Son düzenleme : HURKUŞ; 18-03-2023 saat: 09:31.

7.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Desidero Altında zamanlama konusunda düşeş attın.

Ben yeni alım yapmadım mevcutlarlarla devam.

Bir an önce Altın madencilerinin son üretim raporlarına ihtiyaç var.
    Satım aralığını belirlemek için.

Diğer bir işaret medyaya Altın 3000 dolarlar olacak benzeri haberler servis edildiği zaman olabilir.
    Maşallah de de nazar değmesin, satımlarim iyi olmuyor , satım aralığı belirlemek zor kafamda 2200 ler vardı , ancak banka meselesiyle ABD cidden micti , faizi artırıp enflasyonu kontrol altına almak varken simdi mecburen para basıp enflasyona neden olacaklar , ahanda şuraya yazıyorum bit , ether bunu emmek için muhtac oldukları enstrümanlar , netekim netekim , yavaştan yukarı diklenmeye başladılar .

Bu lehmani batıran adamın bi de SUVB yi batirmasi bana şüpheli geliyor tether gibi dijital USD çıkarmak için fırsat mi yaratıyorlar nedir bilemedim yoksa saf beceriksizlik mi .

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Maşallah de de nazar değmesin, satımlarim iyi olmuyor , satım aralığı belirlemek zor kafamda 2200 ler vardı , ancak banka meselesiyle ABD cidden micti , faizi artırıp enflasyonu kontrol altına almak varken simdi mecburen para basıp enflasyona neden olacaklar , ahanda şuraya yazıyorum bit , ether bunu emmek için muhtac oldukları enstrümanlar , netekim netekim , yavaştan yukarı diklenmeye başladılar .

Bu lehmani batıran adamın bi de SUVB yi batirmasi bana şüpheli geliyor tether gibi dijital USD çıkarmak için fırsat mi yaratıyorlar nedir bilemedim yoksa saf beceriksizlik mi .
    Asagidaki cumleyi iyi oku

Enflasyon yaratmadan para basan ve parasal genisleme yapabilen hicbir ekonomi batmaz

Bu imkansizdir

Bunu dunyada yalnizca Amerikaya yapabiliyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •