Reis dün bugün bir şey konuştumu
Reis dün bugün bir şey konuştumu
bir halt olacağı yok.
serbest piyasada dolar niye arttı ki suudi ve ingilizler para verdi 7250 milyar dolar oysaki
Bundan sonra düğün hazırlıkları başlıyor benim için. Reis her evin önünde iki araba olduğunu hayal ediyor lakin. Bundan önce bir maaş ile 10 elektrik süpürgesi alıyorken. Şuan bir maaşa 1,5 süpürge etmiyor. Allah'tan çoğunu önceden aldık. Kıyafetler yatak odası takımı ufak tefek masraflar dedin mi 60-100 bin lazım. Düğün Kasım derlerse hapı yuttuk. Ben oğlan tarafına dedim. Kardeşim ne çocukları ne kendini içinden çıkılmaz borca sokma aynı şekilde benim içinde geçerli dedim. Bundan sonra aşama aşama devam edeceğiz hayırlısı olsun. Ama RTE gitmezse benim için hayat daha da zor olacak hatta tüm maaşlı çalışanlar emekliler için içinden çıkılmaz hal alacak.
İşlem durdu...
![]()
Memento mori
Aaaa. Adrese teslim dolarlar geldi..
Devam.. Dur kalk.. Damat zamanı sanal şube olayları vardı.. Aynı hesap..
![]()
Memento mori
Şimdi gençler evlenecek. Sadece kocası çalışacak evi kira Konya'da orta düzeyde meslekte maaşı 10 bin TL. Kiralık ev kızın istediği şekilde 5 bin 2 bin kapıcı ve ısınma. 700 TL faturalar. Çocuk yok hiç de olmasın, sürüne sürüne ot gibi yaşayacaklar.
Oğluma dedim gönlün ota değil çalışan kıza konsun. Yoksa kira faturalar vs kalanı ile ot gibi yaşarsın. Asgari ücrete tarihî zam yapan beyimiz TÜİK ile enflasyonu kontrol ettiğini düşünüyor ama. Çok sürmez küçük esnaf ve çalışan kesim iflas bayrağını önceden çeker.
Yer İmleri