Bu insider trading demek olur ki büyük suç , ayrıca satılan hisseler bu bankaya mi ait olanlar yoksa genel Dow u mu satiyorlar.
Percentage bile verilmiş bu bilgi nereden gelir doğru ise kim sizdirir çok fazla soru var , anlamadım.
Bu insider trading demek olur ki büyük suç , ayrıca satılan hisseler bu bankaya mi ait olanlar yoksa genel Dow u mu satiyorlar.
Percentage bile verilmiş bu bilgi nereden gelir doğru ise kim sizdirir çok fazla soru var , anlamadım.
Banka batışları = Altına hücum = Vahşi batı. Bunlar bu cuma günü ABD de olan olaylar. Neticede ABD de bu bankaları kurtaracaklar ve daha çok dolar basacaklar. 2008 den daha fazla dolar basacaklar.
Altın ve Gümüş te çok hızlı hareketler olur banka batışları sonrasında.
Bu Silicon Valley Bank denilen banka ABD nin belkemiği olan melek yatırımcı bankası ve startup sektörünü finanse eden güç. Banka sadece 250 milyar$ batırdı gibi görünse de 65000 den fazla ABD li global ölçekli startup bu banka üzerinden yürüyordu. Aklınıza gelen tüm ünlü startupların bir şekilde bu banka ile ilişkisi ve hesabı var. Bu sebeple bunun etkisi 2-3 trilyon$ dan fazla olur türev ürünlerle.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...kseldi-2059978
https://finans.mynet.com/haber/detay...-batti/462089/
Az önce tanışma fasli bitti. Kızım ilk defa gördüğü görüştüğü çocukla ilgili bundan sonra daha da taniyarak görüşerek evlenmeye karar verdi. Lüzumsuz beyinsiz ne kadar adam varsa bugün burnunu soktu. Bende sıra dayağı gibi hepsini fırçaladim. Konya'da yaşamak çok zor o beyinlerle mücadele daha zor. Üç ay sonra düğün diyeni mi ararsın. 40 tane Suriyelinin olduğu belediye otobüsü ile gitsin diyeni mi ararsın. Hepsinin ağzının payını sert bir şekilde verdim. Daha çocuklar yola yeni çıkmış daha yeni birbirlerini tanıyorlar üç aya düğün olsun diyor bunu diyen biz iki taraf olarak daha konuşmadık. Pok yiyenler burnunu sokuyor. Delirmek üzereyim sinirden.
ciner'in habertürk'ünde bir süredir muhalif sesleri daha bir duymaya başlamıştık ama haber kanalı sonuçta belli seyircisi var. ancak aynı ciner'in show tv'sinde de ve özellikle "güldür güldür" gibi her kesimden yüksek rating alan programda bu konuşma yayınlanınca bir bildikleri vardır diye düşünüyor insan.
abbas yolcu anlaşılan..
.
Yer İmleri