Sayfa 236/1009 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Bu insider trading demek olur ki büyük suç , ayrıca satılan hisseler bu bankaya mi ait olanlar yoksa genel Dow u mu satiyorlar.

Percentage bile verilmiş bu bilgi nereden gelir doğru ise kim sizdirir çok fazla soru var , anlamadım.

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Batmadan önce CFO lar hisselerini satmaya başlamış.
    BREAKING: Before the collapse of Silicon Valley Bank, executives sold a lot of their shares.

Gregory Becker, CEO, sold 11% on Feb 27, 2023.

Michael Zucker, General Counsel, 19% on Feb 5.

Daniel Beck, CFO, sold 32% on Feb 27.

Michelle Draper, CMO, sold 25% on Feb 1.

Unusual.
    Heriflere baktım hepsi bu bankanın elemanları bakalım ABD sistemi ne yapacak bu adamlara yoksa Turkish sistem gibi yapacak Cengiz Kolin Limak Rönesans felan tarzi mi gidecek .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Banka batışları = Altına hücum = Vahşi batı. Bunlar bu cuma günü ABD de olan olaylar. Neticede ABD de bu bankaları kurtaracaklar ve daha çok dolar basacaklar. 2008 den daha fazla dolar basacaklar.

Altın ve Gümüş te çok hızlı hareketler olur banka batışları sonrasında.

Bu Silicon Valley Bank denilen banka ABD nin belkemiği olan melek yatırımcı bankası ve startup sektörünü finanse eden güç. Banka sadece 250 milyar$ batırdı gibi görünse de 65000 den fazla ABD li global ölçekli startup bu banka üzerinden yürüyordu. Aklınıza gelen tüm ünlü startupların bir şekilde bu banka ile ilişkisi ve hesabı var. Bu sebeple bunun etkisi 2-3 trilyon$ dan fazla olur türev ürünlerle.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...kseldi-2059978

https://finans.mynet.com/haber/detay...-batti/462089/

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Janet Yellen voices concern for a 'few banks' amid Silicon Valley Bank crisis
    Janet Yellen, Silikon Vadisi Bankası krizinin ortasında 'birkaç banka' için endişelerini dile getiriyor
    https://www.youtube.com/watch?v=x8lWqPf-co8

4. Az önce tanışma fasli bitti. Kızım ilk defa gördüğü görüştüğü çocukla ilgili bundan sonra daha da taniyarak görüşerek evlenmeye karar verdi. Lüzumsuz beyinsiz ne kadar adam varsa bugün burnunu soktu. Bende sıra dayağı gibi hepsini fırçaladim. Konya'da yaşamak çok zor o beyinlerle mücadele daha zor. Üç ay sonra düğün diyeni mi ararsın. 40 tane Suriyelinin olduğu belediye otobüsü ile gitsin diyeni mi ararsın. Hepsinin ağzının payını sert bir şekilde verdim. Daha çocuklar yola yeni çıkmış daha yeni birbirlerini tanıyorlar üç aya düğün olsun diyor bunu diyen biz iki taraf olarak daha konuşmadık. Pok yiyenler burnunu sokuyor. Delirmek üzereyim sinirden.

5. ciner'in habertürk'ünde bir süredir muhalif sesleri daha bir duymaya başlamıştık ama haber kanalı sonuçta belli seyircisi var. ancak aynı ciner'in show tv'sinde de ve özellikle "güldür güldür" gibi her kesimden yüksek rating alan programda bu konuşma yayınlanınca bir bildikleri vardır diye düşünüyor insan.

abbas yolcu anlaşılan..

.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Az önce tanışma fasli bitti. Kızım ilk defa gördüğü görüştüğü çocukla ilgili bundan sonra daha da taniyarak görüşerek evlenmeye karar verdi. Lüzumsuz beyinsiz ne kadar adam varsa bugün burnunu soktu. Bende sıra dayağı gibi hepsini fırçaladim. Konya'da yaşamak çok zor o beyinlerle mücadele daha zor. Üç ay sonra düğün diyeni mi ararsın. 40 tane Suriyelinin olduğu belediye otobüsü ile gitsin diyeni mi ararsın. Hepsinin ağzının payını sert bir şekilde verdim. Daha çocuklar yola yeni çıkmış daha yeni birbirlerini tanıyorlar üç aya düğün olsun diyor bunu diyen biz iki taraf olarak daha konuşmadık. Pok yiyenler burnunu sokuyor. Delirmek üzereyim sinirden.
    arkadaslarini degistir veya mahalleyi degistir

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...ugba-15689596/

8 imam nikahı 1 kere de resmi nikahla evlendim" açıklamasıyla günlerce konuşulan Tuğba Altıntop, katıldığı canlı yayında konuya açıklık getirdi. Soruya bir anda cevap verdiğini ve rakamın doğru olmadığını söyleyen Altıntop, "Çok fazla söylemişim doğrusu 3 imam nikahım var. Diğerleri arkadaşımdı" dedi

Sayın Batman kooooş
    Ne demek istemiş? Ben anlamadım.
    Muta nikahı falan mı?
    üstadım yetişememişim

saba tümer soruyor programındaki hosteslere anons yapıyorlar ya

genelde kaldıran mı indiriyor yoksa biri kaldırıp başkası mı indiriyor diye

cvp kaldıran indiriyormuş

8.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Merak ettim, acaba yaptıkları dinen uygun mu, mubah görülmemesi zaten ortada olan bişi ama acaba zina sayılır mı, ben pek işin içinden çıkamadım. Bilen ve bu konuda yeterli bilgisi olan birisi görüş belirtebilir mi?
    niyet evlenip bir yuva kurmak mı üstadım ayrıca bir ilan durumu var mı?

giriş çıkış evlilik müessesine mi yoksa başka bir yere mi?

siz hukukçusunuz yanılmıyorsam altını doldurursunuz başlıkların

Saygılar.

Sayfa 236/1009 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •