Sayfa 240/1009 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Daha kim bilir ne pislikler dökülecek. Ben Biden'ın o seçimi hak ederek kazandığını bile zannetmiyorum.
    Bidon ve buş o kdr zavallılarki bırakın başkan olmayı adamların çapı kukla olmaya bile yetmez, ama işte orası özgürlükler! ülkesi demokrasi! işliyor. Bizde de çok farklı değil vesselam.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Niye böyleyiz diye kafamda sabaha kadar sorular oluştu. Bulduğum cevap insanların zeka eğitim ve yaşam biçimi yüzünden olduğuna kanaat getirdim. Bir karınca geçse ülkenin başına insanları görünce insanların çok obur olduğunu 12 buğday tanesinin yetebilecegini düşünür. Fil olsa insanların ne kadar az yiyen bir canlı olduğunu düşünür ve daha fazla yiyecek sunmayı düşünür. Her canlı kendi hayat bakışı yaşam biçimi zekasına göre bir plan yapar.
    Youtube'da Binnur DUMAN isimli biri var.

Kisa kisa video'lar yayinlar.

https://www.youtube.com/watch?v=VzvL...el=BinnurDuman

Bir sure izle derim, butun bakis acin yenilenebilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yılbaşında Etin Kilosu 1.000 TL | Ekonomist Erdal Sağlam

https://www.youtube.com/watch?v=QIy5FajUEhM
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sokak kürtajlarında ibre kılıçdaroğlu diyor. O zaman yurt dışı seyahatlerinde bir artış yaşanacak diyorum. Malum ilkbaharda Avrupa çok güzel.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sokak kürtajlarında ibre kılıçdaroğlu diyor. O zaman yurt dışı seyahatlerinde bir artış yaşanacak diyorum. Malum ilkbaharda Avrupa çok güzel.
    Londra da ev fiyatları da yükselen talep ile birlikte artışa geçer artık :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığına aday oldu.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığına aday oldu.
    Gözümden düştüydü bir önceki adam kazandı lafıyla biten adaylığında. Milletvekili seçilemeyeceğini biliyor. Bir bölen olarak reisi cumhurluğa adaylığını koyuyor. Belki chp den çekilme karşılığı birşeyler alırım diye.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gözümden düştüydü bir önceki adam kazandı lafıyla biten adaylığında. Milletvekili seçilemeyeceğini biliyor. Bir bölen olarak reisi cumhurluğa adaylığını koyuyor. Belki chp den çekilme karşılığı birşeyler alırım diye.
    O akşam neredeydi tam netleşmedi.
    Bir rivayete göre otel odasında çok fazla içmiş, agresifleşince odaya kilitlemişler sonra da sızmış.

Sayfa 240/1009 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •