Sayfa 20/33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 264 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Züğürtler geyik laklak kıraathanesi

1. Herkes diyor ki gayrimenkul uçtu. En iyi yatırım ev. Tamam ev bulduk aldık. Evde kiracı var Suriyeli. İki sene olmuş elin Suriyelisini çıkaramıyorsun. Mahkeme kapısında sürünuyor. Kiralık ev desen yok. Hadise buldun bir süre sonra ev sahibi de oğlunu yada kızını oturtacak yada evi satacak. Çıkayım dersen taşınma ücretleri boya badana üstüne yüksek kiralar ne yapacak millet. Konya'da bile tıkandı.

2. Forumlarda paylaştım. Haziran ayında bir yerde buluşup tanışıp kaynaşacağiz. Ortak bir yer ve tarih belirleyelim. Hisse net yöneticileri de katılacağını dahs önce beyan etti. Yalnız züğürtlerin gelirken üst araması yapılacak üstünde parası olan ıslak odunla zopalacak ona göre

3. Dün deriyi tuzluyordum şoka giriyordum az kaldı. Ambulans geldi acile gittik kevgire dönüp geldik. Cts de kızı verdik. Cts oğlan bize göre muhteşem şeyler yaptırmış. Kız tereyağı gibi eridi. Olacak bu iş. Bundan sonra düğün hazırlıkları başlıyor muhtemelen onlar Kasım ben ise bahara planlıyorum. Kasım olursa herşey alt üst oluyor hayırlısı artık sağlıcakla kalın esen kalın

4. Kıza düğün için ev bakayım dedim kiralar ne durumda diye. 2+1 40-50 yıllık en az 4500 den başlıyor çoğunu beğenmedim oturulabilir eli ayağı düzgün 40*50 yıllık eski evler 7500 den başlıyor. Ha bu Konya da. Yaza düğünler üniversite derken on bine kiralık ev bulan öpüp başına koysun.

5. Allah tamamına erdirsin Salih abi. Hayırlı mübarek olsun.

6. Düğüne oğlan tarafı pilav dökerse kız tarafı olarak hepinizi götüreyim. Denizaltı etli pilavı bamya çorbasını irmik helvası gömeriz.

Yemek varsa gelirim...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Yemek varsa gelirim...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Konya düğün pilavı abi. Konyalılar sezon açıldı mı elinde kaşık düğün gezerler. Tek pilav doğurmuştu öğleye kadar yerler sonra üç gün yemek yemezler. Hele bir de godamam beş on sığır kestiyse çatlayana kadar yerler.

Sayfa 20/33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •