3 ayda bir degerleme mi yapacak bunlarSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ayda bir degerleme mi yapacak bunlarSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Dün ve bugün aldığım lotlarla düşündüğüm lot sayısının yüzde 75 ine ulaşmış durumdayım,kalan yüzde 25 ide, ki düşerse 12 lerden almayı planladım .olumsuz herhangi bir gelişme olmazsa şirketin gelecek vizyonunda belirttiği ve benimde yapacağına, uzun incelemelerden sonra inandığım projelerin bitirilip hayata geçirilmesine kadar burdayım ,bu olduktan sonra hissenin değerine bakarım hala çok ucuzsa tutmaya devam ederim, eğer fiyatını bulursa ve geçerse o zaman satarım hisse neti 6 senedir üyesiyim, burada benimle aynı düşünerek veya farklı sebeblerle şirkete ortak olmuş kişilerin bilgilerini görüşlerini değerli bulur ve okumak için her gün girer ve bakarım ,gördüğüm veya düşündüğüm farklı bir şey varsa da yazarım.Gerçi forumun kulanım yoğunluğu oldukça düşmüş olmasına rağmen bu to*** te (benim şansıma herhalde) ortağı olduğu şirketin işlerine oldukça hakim 3 5 ortak var .şirketle ilgili bilgilerinizi ,yorumlarınızı düşüncelerinizi paylaşırsanız bilesiniz ki en az 1 kişi onları okuyor şimdiden teşekkür ederim ....
sayın linux,
gerektiğinde değerleme yapılacak dediğinize göre özak özelinde bir durum olabilir.nasıl 9 aylıkda değerleme yapıldıysa 3 aylıktada yapılabilir.normalde yapılmaz.ama eğer turizm yatırımları için bir kredi söz konusu ise ve bilançoda döviz dengesi sağlanacaksa belki o zaman değerleme yapılır.veya 3 aylıkda bilançoya dahil olacak bir kıymet ortaya çıkabilir.tabi hepside varsayım.
kar rakamına gelince büyükyalı satışları,kiralar ve yatırımların getirisi belirleyecektir.bende 500 milyon tl üzeri bekliyorum.700 olursa iyi olur.
Sanıyorumki dostumuz linux bizim mahalle 2 ye ödeme yapıldığı için değerleme bekliyor belki buna cevizlibağı ilave yapabilirler...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Faaliyet raporunu inceledim, bayağı emek verilmiş hazırlayanların eline sağlık. Şirketin istikrarlı büyümesi ve bir gelecek projeksiyonu bulunuyor. Rakamlardan hariç benim satır aralarında dikkatimi çeken bir nokta, şirketin kurumsal kaynak planlaması(ERP) sistemi olarak SAP ye geçiş yapmış olması. Bu geçiş, rakamların büyümesi beraberinde, şirketin iş süreçleri ve kurumsal olarak da büyüdüğüne bir işaret bana göre….Yatırım tavsiyesi değildir
Faaliyet raporunun 2023 ve sonrası (2025*2026) için öngördüğü hedefler ve perspektif,benim beklentilerimle bire bir örtüşüyor yani ben faaliyet raporu gelmeden önce zaten şirkete ortak olmaya karar vermiş ve alımlarıma başlamıştım,rapor özetle diyor ki "Yelkenler biçilecek,donanma İstanbul da denize indirilecek, Akdeniz e sefer olunacak"![]()
Yer İmleri