R
aporda 2026 2027 olarak geçiyor da, ben kişisel tahminimi paylaştım 2025 2026 yazarak ,çünkü ivmelenmenin arttığını düşünüyorum, hem turizm potansiyeli büyüyor, hem de şirketin kasası güçlendi yapabilir diye düşünüyorum aşağıya sayfa 17 deki paragrafı kopyaladım bakabilirsiniz ama Turizmde sektöründe atılım yılı üst başlıklı bölümü okursanız daha yararlı olur......
Bodrum’un en güzel yarımadası
olan Akyarlar’da 2021 sonunda
aldığımız 345 dönümde, üst
gelir grubuna hitap eden
deluxe turizm kompleksi inşa
edeceğiz. Didim Altınkum’daki
163 dönümlük arsada orta -
üst gelir grubunu hedefleyen
800 yatak kapasiteli resort
otel projesi geliştireceğiz.
Demre’de 70 dönümlük arsada
500 yatak kapasiteli resort
otel projesi başlayacak. Orta
vadede beş resort otel yatırım
hedefimiz var. Turizm alanındaki
bu yatırımlarımız 2026-2027
yıllarında bizi farklı bir lige
çıkaracak....
Kapanista eslesme seansinda global 4.5 milyon lot aldi. Saticilar karisik. Muhtemelen yabanci bir fon alisidir.
Benim kimse ile şahsi bir derdim yok, sadece işlerine geleni işlerine yarayacak zamanda söyleyip işlerine yaramadığı zaman dut yemiş bülbül moduna girenlere tahammül edemiyorum..!!!
Benim tek derdim, üç kuruşunu bu hırsızlara kaptıran ky nin neye bulaştığını ve nasıl zararsız bu işten kurtulacağını anlatmak, faydam olduysa ne mutlu, bugün karanlık odada yapılan hisse devri ile bedelsiz hayırlı olsun diyelim şimdiden..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Cuma 14.5 kapatirda demistin devrin bedelsizle alakası nedir ftse endexi için aldılar diyende var...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : sakura; 17-03-2023 saat: 21:39.
nasip....
Karanlık oda işlemlerinin ne olduğunu tahmin eden yorumlayabilen varmı
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
4,5 lotuk alım endeks açıkken olsaydı 14,50 değil 14,70 le tavan olurdu..!!!
Bizim hırsızlar karanlık odada sevişmeyi terciğ ettiği için böyle oldu, o kadar hata payımız olsun artık..;-))
Bu devir işlemleri olduğunu sürece, operasyon bitmez bu hissede, geçenyıl iş yatırım ve yatırım fonlarından yapılan bu yıl Global ve ünlüden yapılır, değien bu olur sadece..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
17 Şubat'ta FTSE All-World endeksine dahil edildiği duyurulmuş ve 17 Mart'a kadar hissenin payına düşen alımın gerçekleştirilmesi için süre tanınmış. 17 Mart'ta gerçekleşen karanlık oda işlemleri sadece OZKGY'e ait değil, endekse dahil edilen diğer senetlerde de gerçekleşmiş. 17 Şubat'ta duyuruyu paylaşan @arifcoskun05'in tweetinden:
FpMNp1uWYAgIG5s.jpg
Önemli olan bu değişimin genel olarak BIST'de ve özel olarak de hissedeki mevcut dengeleri hangi yönde etkileyeceğidir.
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Yer İmleri