Sayfa 6/1003 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. https://www.zerohedge.com/markets/fe...banking-crisis

Swap bizim olmayan para ile al gülüm ver gülüm yapmak değil miydi yaw? O zaman paranın asıl sahibi FED niye bu katakulli işlere giriyor?

Ortalık karışacak sankilim.

ytd

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    https://www.zerohedge.com/markets/fe...banking-crisis

Swap bizim olmayan para ile al gülüm ver gülüm yapmak değil miydi yaw? O zaman paranın asıl sahibi FED niye bu katakulli işlere giriyor?

Ortalık karışacak sankilim.

ytd
    bir gün herkes heterodoks olacak

3.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Atatürk havalimanı pistine cami yapılıyormuş doğru mu? Bölgede olan arkadaşlar teyit edebilir mi?
    sırf bir sonraki iktidar cami yıktı dedirtmek için, şeklen de olsa inşaata başlanır, yeter ki diğer havaalanına rekabetçi çıkmasın..

4. Herkese iyi haftalar, bol kazançlar.
    Eski başlığı ara ara refresh edip duruyordum, alla alla insanlarda yazacak hava kalmamış heralde diyordum ki burasının açıldığını yeni öğrendim :D

5. tefas'a açık serbest fon mudur bu yoksa özel fon mu, açıksa üçlü kodunu öğrenebilir miyim ?
    ben DİBS yapıyorum, Haziran sonuna kadar stopaj yok onda; ancak getiri sizin belirttiğiniz rakamlara göre DİBS'de daha düşük kalıyor gibi...

6. Burger KKM 19%'dan bağlıyor. DDKKM opsiyon yok. Şimdi girilse seçim ertesine geliyor vadesi. Riski alınmaz bence.

Direk USD opsiyonu ele sayan bir banka bakayım ben kendime kaldıysa.

ytd

7. Mevduat oranlarıyla ilgili güncel bilgi varmı arkadaşlar.29 üstü yok sanırım.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Mevduat oranlarıyla ilgili güncel bilgi varmı arkadaşlar.29 üstü yok sanırım.
    10.milyon ustu qnb 30 veriyor .

Sayfa 6/1003 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •