Kayıtlara geçsin: Bu gün(salı) veya yarın oluşacak dibin 40 -50 günlük dip olmasını bekliyorum..
Kayıtlara geçsin: Bu gün(salı) veya yarın oluşacak dibin 40 -50 günlük dip olmasını bekliyorum..
Seçim öncesi içeridekileri kurtarma ya da daha da zengin etme ihtimalini düşük buluyorum...
Seçim sonrası yeni hikaye ile ekonominin normal ayarlarına dönmesi olası...
Bu durumda tek seçenek borsa olmaktan çıkar...
Ama öte yandan yeni hikaye yeni girişleri sağlar dışarıdan...
Burada dengenin nerede oluşacağı önemli...
Önce aşağı sonra yukarı da olabilir bu 6 aylık bir süreç olabilir...
Hatta seçim sonrası gün önce yeni hikaye diye tavana sonra normal ayarlara dönüleceği için tabana gidebilir...
Bu kadar ihtimalin olduğu masada 15 Mayıs'a kadar ralli mantığı bana mantıklı gelmiyor... Ne yapacaklarsa seçimden en çok 2-3 haftaya öncesine kadar halletmiş olurlar, seçim sonrasına kalmaz o iş...
Hatta aslına bakılırsa ne yapacaklarsa Aralık'tan beri yapmaya başladılar ve yapmaya devam ediyorlar ve birileri de maksimum kazanç ile yapmaları için her türlü desteği veriyor...
Sildim...Haklı-haksız çıkmak umurumda değil..önemli olan para kazanmaktır.
Forum geyik havasında .Ciddi yorum yapmak abes gibi duruyor..zaten eski mesajlarda ORTA VADELİ YÖN düşüncem var(aynısı)...
Daha öncede dedim: şişen hisselere hiç bulaşmayacağım..Özellikle THYOL vs..
Çünkü anketler ortaya çıktıkça buradaki destek olan lobi çözülecektir....zaten çözülüyor da..
Çok zor piyasa..
Bankaları götürüyor, trene binsen, sopa yeme ihtimalin büyük. Nitekim bastı aşağı hemen biraz.
Binmesen, kopup gidebilir, büyük fırsat tepmiş olabilirsin.
Tamamen kumar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
İlk mesaj yazıldığında endeks 4905 di..AKBNK 17.76
ve AKBNK aldım..zaten şuanda da yakın fiyatta...AKBNK 15 te olsa alırım ...değere yatırım.45-50 günlük...
Stoploss yok.Çift taraflı değil: TEK TARAFLI orta vadeli YORUM yapıyorum..ama bazen -beklenti gerçekleşmezse- stoploss koyarım.
Seçim sonrasında ise 11 mart mesajında var..
Farklı bir ifade kullanılmadıkça seçime kadar kanaatim budur.
KAYITLARA BİR DAHA GEÇSİN..
FARKLI YORUM varsa duymaktan memnun olurum.
zaten tüm mesajlar forumda var..
endeks şuanda 5.050 gibi..
O zaman 40 günlük dip beklediğimi söylemiştim..Oradan 150 puan yükseldik..yani an itibariyle yanıltmamış oldum..buna üzülürdüm..
Am CANIMI SIKAN BİR GLOBAL VAR...O AÇIDAN Seçime kadar ne olur konusunda kafamın karışık olduğunu ifade etmek isterim.
Dolayısıyla 40-50 günlük ne olur?...Bilemiyorum.BU GÜNCEL DURUMU İFADE ETMEK İSTEDİM..
Hisselerimi de satarak,bu süreçte şimdilik sadece VİOBDA TRADE edeceğim...bence banklar ucuz..ama köşede bekleyeyim..
kamuoyuna saygı ile duyurulur..
Değişikliği ifade etmek istedim...Düşer de diyemem ,yükselir de diyemem..
Yer İmleri