Sayfa 340/1011 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: ViOP XLIX

Çok zor geliyor abi.
    Bende aklımı kiraya vermek istiyorum..
    Yoksa turızm bakanını savunma bakanı sanacağım..
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aklı olanın aklıyla alay edildiği böyle bir dönem olmamıştır.

Ben hayır ve şer Allah'dandır prensibi ile yaşadığım için artık çok etkilemiyor. Bu dönem bir süre daha devam eder ise psikiyatristlerde sıra olur.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aklı olanın aklıyla alay edildiği böyle bir dönem olmamıştır.

Ben hayır ve şer Allah'dandır prensibi ile yaşadığım için artık çok etkilemiyor. Bu dönem bir süre daha devam eder ise psikiyatristlerde sıra olur.
    İnsan her istediğinin olmasını hayır, her istediğinin olmamasını şer zanneder. Fakat bir insana bela olarak her istediğinin olması yeter. Bunun için Hz.Ali: "Ben O'nun Allah olduğunu her istediğimi vermemesinden bildim" der.

ABD Maliye Bakanı Yellen bölgesel bankaların iflasının ardından sükunet mesajı verdi. Yellen, bankacılık sisteminin sağlam olduğunu ancak küçük bankaların iflasının mali istikrara risk oluşturması durumunda ek kurtarma önlemlerinin alınabileceğini kaydetti.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsa da stratejin varsa sorun olmaz......Yeterki oyunun kurgusunu iyi yap....kontrat sayısını iyi ayarla.....ben terste kaldığımda dakiklar içinde ters hareketle dönüş yaptığım çok oldu....zararı enaza indirip artıya geçerim çoğu zaman....ordından bir süreliğine işlem yapmam sakince işlem hacmi ile nereden nereye geliniyor ona bakar sahaya tekrar al sat yaparım....
    Siz viopta nasıl işlem yapıyorsunuz.....?
    Tecrübelerinizi anlatırsanız buradaki arkadaşlara da yol göstermiş olursunuz......
    Vob yapman batarsınız dayucuğum.asla başaramazsın
    Bugün de kasaya taze gıcır gıcır ceton atılmış iki gündür makinaya atılan ceton sayısı 22bin oldu yanlış hatırlamıyorsam.
    Hamdım Piştim Yandım

5. memedabi yakında gelir mi ?
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vob yapman batarsınız dayucuğum.asla başaramazsın
    Bugün de kasaya taze gıcır gıcır ceton atılmış iki gündür makinaya atılan ceton sayısı 22bin oldu yanlış hatırlamıyorsam.
    Dayucum Allah sağlıklı ömürler veresin...taze ceton atıldığında bunu nasıl yorumlamamız gerekir.....bilmeyenler için açıklarsan iyi olur.....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum Allah sağlıklı ömürler veresin...taze ceton atıldığında bunu nasıl yorumlamamız gerekir.....bilmeyenler için açıklarsan iyi olur.....
    Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnn
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnn
    Abi açıklamadın.....

Sayfa 340/1011 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz