Sayfa 346/1011 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Kamu bankaları 107 milyar sermaye artırmış, 5 kaldıraç ile en az 500 milyar TL eder.

TL cephesinde kurşun bitmez gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Herkes büyüklere odaklı ama küçüklerde anormal düşüşler oldu. Güzel fırsatlar var.
    ben sana katılıyorum kagıtların ucuzlugu konusunda ama düsüste olacak sonra ederini bulacaklar da iste o zamana dek enflasyon karsısında ezilmesek
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bist 100 de 4880 altı trendin bozulması demek günlükte benim çizimime göre. Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Zirvesine göre uzaklık listesi nerede bulunur? Bilançosu iyi, zirvesinden iyice uzaklaşmışlara bakacağız o zaman

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Herkes büyüklere odaklı ama küçüklerde anormal düşüşler oldu. Güzel fırsatlar var.

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Zirvesine göre uzaklık listesi nerede bulunur? Bilançosu iyi, zirvesinden iyice uzaklaşmışlara bakacağız o zaman
    İş Yatırım yapıyor böyle listeler ama hiç bakmıyorum açıkçası. Gelen bütün bilançolara bakmaya çalışıyorum. İyileri takibe alıyorum. Tavsiye olarak algılanmasın ama mesela TUKAS çok dayak yedi mesela.

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben sana katılıyorum kagıtların ucuzlugu konusunda ama düsüste olacak sonra ederini bulacaklar da iste o zamana dek enflasyon karsısında ezilmesek
    O da baktığın zaman dilimine göre değişiyor. 2022'nin ilk ayları da biliyorsun bu kadar olmasa da benzerdi. Sonra bir yürüdü, orada aldıklarının çoğu 4-5 kat gitti..

7. Bedelli olayı var galiba onun... Yanlış sanırım yok herhalde baktım da.
     Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    İş Yatırım yapıyor böyle listeler ama hiç bakmıyorum açıkçası. Gelen bütün bilançolara bakmaya çalışıyorum. İyileri takibe alıyorum. Tavsiye olarak algılanmasın ama mesela TUKAS çok dayak yedi mesela.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bedelli olayı var galiba onun... Yanlış sanırım yok herhalde baktım da.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Genel Kurulda %200 bedelsiz dağıtacak. Bedelli yok benim bildiğim.

Sadece eski bir fabrika arsası vardı. Onu bir GYO'ya sattı, onu beğenmedi piyasa. İmar alsa muhtemelen çok daha fazla ederdi.

Sayfa 346/1011 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •