Sayfa 320/1009 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. SGK 13 yıl sonra gözlük camı ve çerçevesine zam yapmış. Acelesi neymiş zam için 7 yıl daha bekleyebilirdi. Bende bu Medikalciler gözlükçüler eczaneler niye malzeme yada gözlüğün parasını hatta ilacın parasının tamamına yakınını bizden alıyorlar diye kızıyordum. Yani eskiden biz katkı payı öderdik şimdi devletin ödediği katkı payı kadar.

2. Ayhan başkan emekli olursa kahvede sorarlar. Nereden emeklisin. Mali denetçisiydim. Ne okudun. İşletme fakültesi. Ne kadar mayış alıyın. 12 bin. Niye o kadar okuyup çalıştın ki. Bende 3600 gün cigara parası kadar prim ödedim 7500 alıyorum diyecek. Başkan kahveye bile giremez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Emekli olacağınız son üç yıla kadar çiftçi bağkuru yatırıyorsunuz. Son 3,5 yıl da sigorta primi ödüyorsunuz emekli oluyorsunuz.
    Adamlara piyango vurdu,zaten 1,5 milyon onlar için fazlaydı,kendileri diyordu ne ödedikte bu parayı hak ettik diyorlardı,şimdi 7500,tam pirim ödeyip ülkenin yükünü çekene bir mok yok,ulen adaletiniz batsın sizinle

4. Bolu'da, bir ilçeye bir kaymakam atanmış. Kaymakam, yanına başçavuşu alarak köylülerle tanışmak üzere köy köy dolaşmaya başlamış. Bakmışlar ki, yolda bir adam, kucağında bir eşek yavrusuyla gidiyor.
    Kaymakam, başçavuşa demiş ki: "Ben, bu köylüye biraz sataşayım."
    Başçavuş, kaymakamı uyarmış: "Aman efendim! Bunlar, lafta altta kalmazlar. Dikkat edin!"
    Kaymakam: "Birşey olmaz. Ben, yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek?" demiş.
    Arabayı durdurup köylüye yanaşmışlar.
    Kaymakam, selam verip sormuş: "Nereye böyle kucağında yavrunuzla?"
    Köylü, bir kaymakama bakmış, bir de başçavuşa... "Mektebe" demiş. "Mektebe yazdırmaya gidiyorum. Çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Adamlara piyango vurdu,zaten 1,5 milyon onlar için fazlaydı,kendileri diyordu ne ödedikte bu parayı hak ettik diyorlardı,şimdi 7500,tam pirim ödeyip ülkenin yükünü çekene bir mok yok,ulen adaletiniz batsın sizinle
    Başkanım aynı dert var ikimizde de. Benim çok zoruma gidiyor. Bizede %20 yaparsa poku yedik.

6. SGK muhtemelen 13 yıldır tedavi ve tahlil ücretlerine zam yapmıyordu ondan özel hastaneye gidince okkalı fark alıyordu özel hastane.

7. 2018 de en düşük emekli maaşı 939 tl. İşci ise 1500 civarı. Kamudaki maaşlara göre iki kat daha fazla artış kaydetmiş. En düşük memur maaşı 2900 civarı. Şimdi en düşük memur maaşı 9105. Biri 8 kata yakın artmış biri 3.2 kat. Vay ....

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    2018 de en düşük emekli maaşı 939 tl. İşci ise 1500 civarı. Kamudaki maaşlara göre iki kat daha fazla artış kaydetmiş. En düşük memur maaşı 2900 civarı. Şimdi en düşük memur maaşı 9105. Biri 8 kata yakın artmış biri 3.2 kat. Vay ....
    En düşük alan gülüyor oynuyor geri kalanı ağlıyor durum bu.

Sayfa 320/1009 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •