Sayfa 386/1011 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    28 yıllık kamu banka müdürü 12.700 tl
    Doğru .
    Hatta 12.400 civarı bir rakam

2. 8000-10.000 tl ile istanbulda ev kiralamak aidat elektrik doğlgaz su ödemeyince geriye EKSİ BAKİYE KALIYOR -500 tl veya -1500 TL FİLAN ile de açlık sınır altında duvar kağıtlarını yemek mümkün , taş ve kömür yersen orucun bozulur derler onlardan besin maddesi yok, sosyal yardım için maaş varsa bağlamıyorlar ,dilencilik ise serbesttir... sokaklarda refüjlerde tarım yapmak mümkün ama yasal değil, ot yolmak belediyeden bedava su bulup içmek hayatta kalmak için sokakta pandemim veya müzisyenliğe başlamak şart olabilir gerekli olan açlık sınırı altında yaşamamak ve için deprem çadırlarında ev niyetine kalmak mümkün mü bu maaşlarla ...sefaleti olan milletiz ...insanlara fakirim demeye memurken utanır haldeler ... forumun %85 fakir %10 açlık sınırında %5 yoksul üstü ama zenginim diyecek seviyeden çok uzaktır .

ülke bu haldeyken 7500 çok sevindik ya ..kaç kg et alınır ona da bakmasak iyi olur, en iyisi kasaptan kg fiyatı 10 tl satılan ucuz tavuk etlerinden sakat at diyorlar almak onlar da besleyiciymiş ...çaresizlik her işi, yaptırabilir miletimize saraylarda yaşayan dev adamlar ülkeyi yönete dursun halk çok fakir fena fakiriz acayip yoksuluz çünkü ekonomi başıboş kaldı .... astronomik fiyatlar her yerimizi sardı ev sorsan 5 milyon tl tarla sorsan 10 milyon tl araba 1-2 milyon tl eee et 400 tl kilosu ....maaş hiç sorma !!! ekmek zaten restoranlardan masada yenmeyen , çöpe, geri dönüşüme gidecek .. bedava günlük pide lavaş dağıtıyorlar ordan alır yeriz karnımız doyar aç kalmayız ...bu da bir çaredir

isviçreliler de milyon euro peşinde devletten mevudatlarını tatlı tatlı bekler haldeler UBS credti mevduat sahiplerinin hesaplarını hala güncelliyormuş bazıları ise paralarını çekip başka bankalarda 10 hesap açıp garantiye almaya gayret ediyorumuş diye duydum.
    adamların derdi tasası paralarını yönetmek bizler çok geri kaldık ülkemizde ...yok yok herşey var, ama halkın kaynakları kuşa dönmüş halde...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğru .
    Hatta 12.400 civarı bir rakam
    ek ödeme var 400 kusur
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    8000-10.000 tl ile istanbulda ev kiralamak aidat elektrik doğlgaz su ödemeyince geriye EKSİ BAKİYE KALIYOR -500 tl veya -1500 TL FİLAN ile de açlık sınır altında duvar kağıtlarını yemek mümkün , taş ve kömür yersen orucun bozulur derler onlardan besin maddesi yok, sosyal yardım için maaş varsa bağlamıyorlar ,dilencilik ise serbesttir... sokaklarda refüjlerde tarım yapmak mümkün ama yasal değil, ot yolmak belediyeden bedava su bulup içmek hayatta kalmak için sokakta pandemim veya müzisyenliğe başlamak şart olabilir gerekli olan açlık sınırı altında yaşamamak ve için deprem çadırlarında ev niyetine kalmak mümkün mü bu maaşlarla ...sefaleti olan milletiz ...insanlara fakirim demeye memurken utanır haldeler ... forumun %85 fakir %10 açlık sınırında %5 yoksul üstü ama zenginim diyecek seviyeden çok uzaktır .

ülke bu haldeyken 7500 çok sevindik ya ..kaç kg et alınır ona da bakmasak iyi olur, en iyisi kasaptan kg fiyatı 10 tl satılan ucuz tavuk etlerinden sakat at diyorlar almak onlar da besleyiciymiş ...çaresizlik her işi, yaptırabilir miletimize saraylarda yaşayan dev adamlar ülkeyi yönete dursun halk çok fakir fena fakiriz acayip yoksuluz çünkü astronomik fiyatlar her yerimizi sardı ev sorsan 5 milyon tl tarla sorsan 10 milyon tl araba 1-2 milyon tl eee et 400 tl kilosu ....maaş hiç sorma !!! ekmek zaten restoranlardan masada yenmeyen , çöpe, geri dönüşüme gidecek .. bedava günlük pide lavaş dağıtıyorlar ordan alır yeriz karnımız doyar aç kalmayız ...bu da bir çaredir

isviçreliler de milyon euro peşinde devletten mevudatlarını tatlı tatlı bekler haldeler UBS credti mevduat sahiplerinin hesaplarını hala güncelliyormuş bazıları ise paralarını çekip başka bankalarda 10 hesap açıp garantiye almaya gayret ediyorumuş diye duydum.
    adamların derdi tasası paralarını yönetmek bizler çok geri kaldık ülkemizde ...yok yok herşey var, ama halkın kaynakları kuşa dönmüş halde...
    Ne kadar nankörsün, oysa muhteşem bir halkımız ve muhteşem yöneticilerimiz var...

TOGG sipariş sayısı 80bin'i geçmiş fakirlikten bahsediyorsunuz...

Asgari ücret alanın elinde bile iphone...

3 milyonluk 1+1 evler 750binlik araçlar kapış kapış...

Şükretmeyi bilmiyorsunuz...

5. Analiz- TCMB Faiz Kararı Öncesi Değerlendirme (İnfo Yatırım)

TCMB Faiz Kararı Öncesi Değerlendirme
    TCMB, saat 14:00’da faiz kararını açıklayacak. Beklentiler faizin sabit kalması
    yönünde olurken, yabancı kuruluşlar tarafından açıklanan tahminler, politika faizinde
    50 baz puan düşüş olacağı yönünde.

Daha öncesinde büyüme odaklı strateji çerçevesinde faiz indirimlerine devam eden
    TCMB, geçen ayki kararda asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremin olmasıyla,
    finansal koşulların desteklenmesi amacıyla politika faizi 50 baz puan düşüşle
    %9'dan %8,50'ye çekmişti. Son sanayi üretiminin güçlü gelmesi ile bu ay faizin
    sabit kalma ihtimali daha yüksek görünürken, ileriye dönük projeksiyonlarda
    deprem etkisi ve büyümeyi desteklemek adına bu ayda 50 baz puanlık faiz indirimi
    sürpriz olmayacaktır. Bugün açıklanacak kararın metninde ise, küresel bankacılık
    krizi ve liralaşma stratejisinin ön plana çıkmasını beklemekteyiz. Olası bir
    faiz indiriminde bankacılık tarafındaki volatilitenin yükselmesi beklenebilir.

zenginlik böyle bişi tüm dünya faizi ++ iken biz -- yapıyoruz
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. muhteşemler evet saraylara layikler neyse ben üzüldüm markette etler 400 tl dilenci mi olmak lazım et yemek için aklıma o geldi maaşım da gayet iyi ama alamıyoruz alsak hastane çocuk okul servis şu bu veremiyoruz ...

et balık kurumu şubeleri var istanbulda 150-200 tl et fiyatları dediler orda ...sıra facia olmuş 800 metre kuyruktu beylikdüzünde geçen sabah 6 da sıra vardı 100 metre dediler ... 2-6 saat beklemiş insanlar değer mi onca sıkıntı...

7. Dayucuğum ne eti yahu, o maaşla kira, elekt, su, dogaz, telefon parasını öde öp başına koy, yemek olayını hiç katmadım, kuru ekmek hesabıyla (susus yani) su işin içine girerse suyun içinden çıkılamıyor vatandaş kurbandan kurbana et görüyodu bu sene kurban kesim sayısı bayağı azalır die tahmin ediyorum.
    vatandaş et yemediği için kafada çalışmıyor, ye ot ye ot koyun gibi bir millet olduk.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kayıtlara geçsin: Bu gün(salı) veya yarın oluşacak dibin 40 -50 günlük dip olmasını bekliyorum..
    XBNK önderliğinde çıkış beklerim.15 mayıs haftası final olsun..GLOBALDE nefes alma zamanı..

Defalarca yanıldım...bir kere daha olabilir.Bunlar beni bağlar.

VİOBDA haftalık puan hedefi gerçekleştiğinden ptesiye kadar mola...

Ben kaçar...
    İlk mesaj yazıldığında endeks 4905 di..AKBNK 17.76

ve AKBNK aldım..zaten şuanda da yakın fiyatta...AKBNK 15 te olsa alırım ...değere yatırım.45-50 günlük...

Stoploss yok.Çift taraflı değil: TEK TARAFLI orta vadeli YORUM yapıyorum..ama bazen -beklenti gerçekleşmezse- stoploss koyarım.

Seçim sonrasında ise 11 mart mesajında var..

Farklı bir ifade kullanılmadıkça seçime kadar kanaatim budur.

KAYITLARA BİR DAHA GEÇSİN..

FARKLI YORUM varsa duymaktan memnun olurum.
    endeks şuanda 5.050 gibi..

O zaman 40 günlük dip beklediğimi söylemiştim..Oradan 150 puan yükseldik..yani an itibariyle yanıltmamış oldum..buna üzülürdüm..

Am CANIMI SIKAN BİR GLOBAL VAR...O AÇIDAN Seçime kadar ne olur konusunda kafamın karışık olduğunu ifade etmek isterim.

Dolayısıyla 40-50 günlük ne olur?...Bilemiyorum.BU GÜNCEL DURUMU İFADE ETMEK İSTEDİM..

Hisselerimi de satarak,bu süreçte şimdilik sadece VİOBDA TRADE edeceğim...bence banklar ucuz..ama köşede bekleyeyim..

kamuoyuna saygı ile duyurulur..

Değişikliği ifade etmek istedim...Düşer de diyemem ,yükselir de diyemem..

Sayfa 386/1011 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •