Sayfa 338/1009 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. ABD'de Olağanüstü Kriz Toplantısı
    https://www.youtube.com/watch?v=cGbi1wRozZg
    FED in yabancı merkez bankalarına açtığı FIMA Repo dan bir ülke 60 Milyar dolar para kullanmış.

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Bugün fantezi gibi görebilirsiniz.. ama bu ülkede nice memur teomanlar var(dır), iktidar degişiminden sonra dosyalar gün yüzüne cıkar... https://www.reuters.com/world/asia-p...al-2022-08-23/
    Bizim burada kural basit ; çalan çaldığı ile ölen öldüğü ile kalır...

Adamlar gider ayak Ülkeye gominizm getirdi a.q ...Boşuna tavandan prim ödemişiz...Neyse umarım bir değişim yaşarız

3. 7500 TL emekli maaşı alanlara zam yok. Bundan sonra yeni bir anlayış orta çıkacak. Kimse vergisini zamanında yatırmaz kimse yüksekten prim ödemez. 6500 TL maaş alan emekli arkadaşım diğerlerine 2000 bana bin zam var diye hayıflaniyor bize hiç bir şey yok intihar mı edelim.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bizim burada kural basit ; çalan çaldığı ile ölen öldüğü ile kalır...

Adamlar gider ayak Ülkeye gominizm getirdi a.q ...Boşuna tavandan prim ödemişiz...Neyse umarım bir değişim yaşarız
    kk 418 milyarın 18 milyar dolarını geri alsın ayakta alkışlarım onu..!!

5. O kadarini sadece Turan COMEZ ingiltere'den alir.

Ingiliz istihbaratinin bu kacan fetoculeri kullanmiyormu saniyorsunuz.

AKP'i, yandas, evlat kim varsa tek tek cekerler mahkemelere.

6. Yavuz Agiralioğlu son açıklaması:
    KILIÇDAROĞLU'NA OY VERECEK Mİ?
    Ben milletten duyduğumu masaya söylüyorum. Kırgın, kızgın, üzgün oy verileceği duyulsun istiyorum. Görülsün ki, İYİ Parti kırıldı. Bu emeklerin bu şekilde heba edilmesine karşı bir itirazdır.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yavuz Agiralioğlu son açıklaması:
    Ben milletten duyduğumu masaya söylüyorum. Kırgın, kızgın, üzgün oy verileceği duyulsun istiyorum. Görülsün ki, İYİ Parti kırıldı. Bu emeklerin bu şekilde heba edilmesine karşı bir itirazdır.
    IYI partinin oy oraninda ciddi dusus var, bunun korkusu baraja takilirmiyiz korkusu, homurdanmasi ondan.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yavuz Agiralioğlu son açıklaması:
    Bana fazla yazdırmayın , sadece şu kadarını yazayım...Ablamız çok derin bağlara sahip ve o network KK yı CB olarak istemediğinden ülke diye bir şeyin enkazı kaldı bunlar devam ederse enkaz falan da kalmayacak....Gitsin Yuvasına dönsün , adam zaten çağırıyor dön evine diye....

Neyse hakkımızda hayırlısı ;

Sayfa 338/1009 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •