Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Burger 24% dedi ddkkm için faize ama opsiyon yok. 25% 'i de verecek gibi sıkıştırırsam ama ben almak istiyor muyum emin olamadım. Vadem bugün doldu direk dövizi ele sayan başka bir bankaya gidesim var.

Seçim ertesinde usd/try yi çat diye bir günde 20% 30% yukarıda görmememizin önünde hiçbir sebep yok o yüzden pek sıcak bakamadım.

ytd
    doviz yukselirse , zaten farkı vermiyorlarmı ddkkm da?

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    doviz yukselirse , zaten farkı vermiyorlarmı ddkkm da?
    Giren ile çıkan döviz aynı oluyor miktar olarak döviz bahsettiğim oranlarda atak yaparsa. Kazanılan bir şey olmuyor yani.

DDKKM opsiyon primi alınca en azından döviz çıksa bile o prim kar kalıyor yanımıza.

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    garanti opsiyonlu ddkm ye veya primli ne veriyor su anda oran alan varmı?
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bugün gidip soracağım işim çıkmazsa galiba du bakalım.
    garanti özel 100K ya m.k. 12,40 prim veririz dedi. odea 13,25 verince oraya geçildi.

4. Benim miktar 82k civarında. Bakalım alabilecek miyim bir şey.

ytd

5. 250 bine kadar olan on hesabın stopajı nedir? bilen var mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada seçim 2. Tura kalırsa
    Millet İttifakı partileri de milletvekili sandalye sayısında iyi bir sayıyı yakalarsa

2. Tur Cumbaba seçimleri öncesi;

TCMB klavyede ki doları sabit tutma tuşunu bırakabilir, ortalık şenlenebilir.

Demiş
    millet ittifakının çıkaracağı maksimum mv sayısı 270, hdp olmadan yasa da çıkaramazlar meclis başkanı da seçemezler..

7. Rodeo bombayı patlattı 16% verdi 82k'ya DDKKM primi. Ama ilk açılış. Daha önce çalışmadım hiç.

Yoncabanka gitmicem bile :d

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Önümüzdeki dönemde viopdaki %50 faizin daha aşağı gelmesini düşünüyorsunuz sanırım. Ama ya gelmez ise? Bu işlemdeki risk bu sanırım
    Çok özür dilerim yazarken yanlış yazmışım, spot dolar alıp vadeli dolar satılacak, elinde dolar olanlara göre değil TL olanlar için bu işlem.
    Spot doları 19,10 alıp örneğin yılbaşı vadeliyi 26,30 satacaksınız, bu durumda risk yoktur, 9 ayda %37,6 kazanç kesindir. Ancak dolar vadeli için de teminat tutmak lazımdır, teminata piyasa faizinden nema verilir.

Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •