Sayfa 359/1009 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Nasrettin hocanın göle maya çalması gibi,adam biraz utanır
    bunların hocaları da böyleydi, zamanında senatör olan siyasi erbakanın attığı temeli araba bagajına koyup meclise getirmiş..

https://www.milliyet.com.tr/siyaset/...r-oldu-1306663

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Son zamanlarda ben, iyi partiye söven bir akp troll ordusu görmedim, ama nedense seçim 2. tura kalırsa ki, bence %90,
    Mince ye ve oy verenlerine söven 100 lerce chp li troll ordusu peydahlandı birden. Bu bildiğin ayağına sıkmaktır. Birilerine söverek seçim kazanıldığı nerde görülmüş?
    Anladığım kadarı ile tuncay ö...n denen kripto organize ediyormuş bu işleri. Onun da ne denli bir hırsız olduğunu da biliyoruz ya neyse.
    Another day in paradise

Neyse olan oldu ,ince de girsin ,oğan da girsin bakalım ne kadar oy alacaklar.Bence kk bu iki adaya rağmen ilk turda işi bitirir.

4. Sokak röpartajlarının ortalamasına göre .

RTE 37
    KK 35
    Mİ 28

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sokak röpartajlarının ortalamasına göre .

RTE 37
    KK 35
    Mİ 28
    mince o kadar oy alamaz. eğer o kdr oy ihtimali varsa 2. tura kalır
    Another day in paradise

6.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Avrupa Bankacılık Otoritesi Başkanı, finansal sistemde büyük riskler olduğu konusunda uyardı- Handelsblatt
    Eninde sonunda sınırsız basılan bütün kağıt paraların nihai değeri ancak bir tuvalet kağıdı değeri kadardır.

Sınırsız basılan tüm fiat para varlıklar zaman içinde tuvalet kağıdı mertebesinde değerlendirilir.

Bütün merkez bankaları şu anda kendi kağıt paralarını tuvalet kağıdına en hızlı nasıl döndürürüm yarışına başladı.

Bazıları bazılarından daha hızlı dönüşse de hepsinin kaçınılmaz akıbeti sınırsız kağıt paçavrasıdır.

Yani tuvalet kağıdı.

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sokak röpartajlarının ortalamasına göre .

RTE 37
    KK 35
    Mİ 28
    Bu rakamları aldığın linki versene. Merak ettim.

Benim izlediklerim de sonuçlar bundan çok farklı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Baktım da esenler avcılar Eminönü Bağcılar Bahçelievler Üsküdar Bursa vs imiş hesaplarda bugün muhalif ilçeler yüklenmiş birde ilk gün oy yok diye ince ye oy atarım diyenler kararsıza gittiği için aklımda öyle kalmıştı öyle hesap yaptım video son saniyesine giderek bugünkü ilçelerde kk ezici üstünlüğü var Şirinevler hariç bugün yoğun anket yapmışlar ibre kk ya dönmüş ben sabah almıştım verileri
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu rakamları aldığın linki versene. Merak ettim.

Benim izlediklerim de sonuçlar bundan çok farklı.

Sayfa 359/1009 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •