Sayfa 502/1011 İlkİlk ... 24024524925005015025035045125526021002 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    AB seçimi kaybedecekler diye ödleri kopuyor. Yoksa kim tutacak içeride suriyeli leri.

Dolar euro filanda gelmez boşa beklemeyin.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Spotta günlükçüler mal alıp gün içi karlı satmaya çalışıyorlar, başka alternatif yok, halbuki açığa satış olsaydı, günlükçülerin bir kısmı düşüşe pozisyon alacaklardı, bu durumda tahta yapıcı düşüşe izin vermeyip, açıkcı sıkıştırmak isteyip zirve kapanışı deneyebilecekti, Sonuç açığa satış olmadığı sürece gün sonu hep kötü kapanışlar olacaktır!

Kredili malların satışı..
    Kağıtlar düşerken, kurumlar kredileri kapatmaya zorlamışlar..
    Üçe, beşebakmadan haraç, mezat satmışlar..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sanki birileri bizle eğleniyiii. gayet güzel giderken amiral e 2 kere giriş yaptım hop ertesi yuzde 5 temettü yokmuş yüzde10 dan fazla kol kestik dünde açılışta aldık vermedik bugün bir daha yermisin yemesmisin oldu.mittal sattı burdan döner dedik...asıl problem ziraat alışları ile genel kekleniyoruz.sanki varlık taki akedeşler seçim öncesi malı bizlere kaktırıyorlar her yerlerden kaldır ver hareketi nede olsa yeni yatırımcılar gelmiş ele vermezmiler ,birde düştükçe ortalama var sonra kredi alışları var,varda var .bu arada benjamin kendini hatırlatmaca sonra illa yeter çok taşıdınızlar da var sayın akçay ın dediği gibi borsa dan ilişkiyi koparmak varmış.hisseler çok zayıf trend bozmuş vaziyet te hırs yapmayın krediden uzak durun demek isterim.bu arada cuma hafalık ve aylık trend bitiyor.bana göre 4600 çok önemli altına dahi sarkma yapmamalı.şahsen altı kapanış beni seçim sonuna kadar uzak tutar.

5. Alanın mı parası çok satanın mı malı çok ?

10 tane varlık fonu getirsen yine de satanın malı bitmez adam 2000 den maliyet yapmış umrunda mı 5000-4800-4500.

5300 civarı Beslere blok tanzim yapıldı
    5000 ortalamayla da blok tanzim satışı varlığa yaptılar
    4.500 indirip orta vadecilere de bir posta

En son kalan malları da zevkine tabana yazıp s.olup gidecekler durum bu.

6. tidebringer by .depremde yapılanları da gördük.y.f kayboldu ahlaksızlık sonucu.malda oldukları için 5500 e kadar endeksi taşıdılar yaklaşık 1.5 ay olmuş düşmez bu borsa seçime kadar 7000 ler 8000 ler ben dahil genel inandırıldık.sonuç thy ereğli tüpraş vs...yeni arzlar eyfel formasyonunda neden vermesinler hele badeleme yapılmışken ve iktidarın istifa etmesi gerektiği ortamda muhalefetin tartışmasız galip gelmesi gereken bir seçim varken. asrın lideri reisimiz illa ben hep ben dediği ortamda bence borsamız ucuz diye ayrılmamak,herkesleri yatırımcı yaparak tecrube kazandırarak,hayırlı iş yaptıklarını hep beraberce görüyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    tidebringer by .depremde yapılanları da gördük.y.f kayboldu ahlaksızlık sonucu.malda oldukları için 5500 e kadar endeksi taşıdılar yaklaşık 1.5 ay olmuş düşmez bu borsa seçime kadar 7000 ler 8000 ler ben dahil genel inandırıldık.sonuç thy ereğli tüpraş vs...yeni arzlar eyfel formasyonunda neden vermesinler hele badeleme yapılmışken ve iktidarın istifa etmesi gerektiği ortamda muhalefetin tartışmasız galip gelmesi gereken bir seçim varken. asrın lideri reisimiz illa ben hep ben dediği ortamda bence borsamız ucuz diye ayrılmamak,herkesleri yatırımcı yaparak tecrube kazandırarak,hayırlı iş yaptıklarını hep beraberce görüyoruz.
    Y.f nin kaybolduğu yok oradaki elemanlara başka kuruma geçin afiş oldunuz talimatı gitti Info ve Gedik e geçtiler. Halka arzlar apayrı bir dünya hepsi piyasadaki likitideyi emdi bitirdi saçma sapan bir hal aldı.

Mallar ucuz mu evet ucuz ama alıcı her zaman daha ucuzunu bekler. Satıcı tarafın en baba ortalama maliyeti 2500 dir 4000 de bile satsa karda. Bes ve Vfye 3-4milyar$ piyasaya da 2milyar$ soktu bile şu ana kadar. Bi bu kadar daha var mıdır bilmiyorum varsa şayet endekste 200 ortalama kaçınılmaz. bir malın fiyatı hergğn düşüyorsa ucuz mu diye bakmazsın daha da düşsün diye bakarsın o kısır döngüye soktular işi.

8. yf.kayboldu evet farkındayım kurum adı vermek istemedim.ucuz ama neye göre örneğin ereğli ucuzmuy du .portföyüme göre en ciddi kaybı orda yaşadım.fakat haftalık doji bakınca akşam yıldızı kuleyi dikmiş 44 tl ortalama 200 milyon civarı mal çakmışlar.hani 30 tl de bi gap var oraya salsak derlermi.endeks 30 da en prımsız 4 kat yapmış son dönemlerde.diğer misli gidenleri söylemiyorum.hani şöle bi yüzde 60 aşalardan toplasak demiş olmazlarmı bide yabancılar gelse demezlermi.o kadar yazacak çok konu var fakat her düşündüğün de maalesef yazamıyorsun malum sebebler.

Sayfa 502/1011 İlkİlk ... 24024524925005015025035045125526021002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •