Sayfa 89/111 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon
Arama sonucu : 881 madde; 705 - 712 arası.

Konu: AGESA - Agesa Hayat ve Emeklilik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alpagos Yazıyı Oku
    yılbaşından bu yana endeksten %34 daha aşağıda performans gösterdi, hisse düşük sermaye yüksek karlılık kapsamında ucuz gözüküyor, ancak borsada holding, mali, banka ve sigorta sektörü endeks bazında ucuz olmakla birlikte mevcut yerli bireysel yatırımcı nezdinde ilgi görmüyor, seçimden sonra yabancı girişi olursa endekse göre olan değer kaybını azaltabilir
    bu şirketi kim turkiyenin en iyi şirketi seçtiyse Allah onlarında belasını versin bu şirket kadar yatırımcısına zarar ettiren hangi büyük şirket var agesanın cemas ihlaslr vsvs bunlardan hiç bir farkı yoktur halka açılma amacida ky para kazandırmak değil ky parasına çökmek halka arz fiyatı anhyt 3 katından fazladır gelinen süreçte anhyt fiyatı belli son 2 yıl 2 tl den fazla temettü verdi anlayın artık nasıl bir kazık yedik şimdi dertleri 40 ile 45 sattıkları 10 milyon üstü hisseyi buralardan yerine koymak ben temettü parasını nakit saklıyorum 20 tl civarı bekliyorum maliyet düşürmek için çünkü hiç güven vermiyor ne pk yiyeceği belli değil 35 lere düşmesine dayanamazken gözümüzü 25 li fiyatlarda açtıj

2.  Alıntı Originally Posted by Sercan2961 Yazıyı Oku
    bu şirketi kim turkiyenin en iyi şirketi seçtiyse Allah onlarında belasını versin bu şirket kadar yatırımcısına zarar ettiren hangi büyük şirket var agesanın cemas ihlaslr vsvs bunlardan hiç bir farkı yoktur halka açılma amacida ky para kazandırmak değil ky parasına çökmek halka arz fiyatı anhyt 3 katından fazladır gelinen süreçte anhyt fiyatı belli son 2 yıl 2 tl den fazla temettü verdi anlayın artık nasıl bir kazık yedik şimdi dertleri 40 ile 45 sattıkları 10 milyon üstü hisseyi buralardan yerine koymak ben temettü parasını nakit saklıyorum 20 tl civarı bekliyorum maliyet düşürmek için çünkü hiç güven vermiyor ne pk yiyeceği belli değil 35 lere düşmesine dayanamazken gözümüzü 25 li fiyatlarda açtıj
    Reklamlara harcadığı para kadar bile geri alım yapmıyor
    Bu şirkete 4 milyar $ emanet eden insanlar , acaba kendi ortaklarını düşürdüğü şu durumu görse ne düşünürler
    Üç beş oyuncu piyasa değerini F/k=5 altına getirdi.

En az 10 yıl paranı işletmesi için bir şirkete güveniyorsun, bir bakıyorsun ki, daha adamların kendi ortaklarına saygısı yok.

Reklamlarında büyüyünce ne olacaksın diye soruyor ya çocuk babasına, annesine.. Ben iyi olacağım diyor.. Sen şirket olarak umut satıyorsun.

İmkanları olduğu halde ortaklar olarak şu spekülasyonu engellemediler..Tüm Agesa yatırımcısının parası pul oldu.

Reklamdaki adam 10 yıl sonra nasıl olacak bilemeyiz. Ama Agesa hissedarı halka açıldıktan sonra geçen 10 yıl ardından $ bazında birikimlerinin yarısından fazlasını kaybetti.

Yazık

3. [QUOTE=miami;6365222]Reklamlara harcadığı para kadar bile geri alım yapmıyor
    Bu şirkete 4 milyar $ emanet eden insanlar , acaba kendi ortaklarını düşürdüğü şu durumu görse ne düşünürler
    Üç beş oyuncu piyasa değerini F/k=5 altına getirdi.

En az 10 yıl paranı işletmesi için bir şirkete güveniyorsun, bir bakıyorsun ki, daha adamların kendi ortaklarına saygısı yok.

Reklamlarında büyüyünce ne olacaksın diye soruyor ya çocuk babasına, annesine.. Ben iyi olacağım diyor.. Sen şirket olarak umut satıyorsun.

İmkanları olduğu halde ortaklar olarak şu spekülasyonu engellemediler..Tüm Agesa yatırımcısının parası pul oldu.

Reklamdaki adam 10 yıl sonra nasıl olacak bilemeyiz. Ama Agesa hissedarı halka açıldıktan sonra geçen 10 yıl ardından $ bazında birikimlerinin yarısından fazlasını kaybetti.
    Az olsun sağlam olsun dedik spek hisselerden fazla düştü en büyük satıcı toplamda 600 bin ama hisse 7 8 taban yiyecek kadar düştü gerçekte satıcı adam 5 milyon 10 milyon koyar tabana 1 milyon milyon bittikçe koyar 1 ci taban 3 taban elinde mal kalmaz sıktır olur gider ama 7 8 taban yapacak kadar hisseyi düşürmez 20 bin 30 bin hisse ile ev sahibi kapıyı açık bırakırsa hırsız içeri girer bu durumda ev sahibide hırsız kadar suçludur .40 ile 45 arası patronlar kişisel hisselerini sattı şimdi 26 27 bu fiyatlardan yerine koyma derdinde hersey bilinçli şekilde planlı şekilde bu fiyatlara düşürüldü tesadüfü bir durum değil

4. Bu ne yahu? Yabancı sürekli satıyor. Satanlarda ortakları sanırım. Ne geri alım yaptılar, ne de SPK dan bir hesap sordular. Diğer senetlerin sahipleri hep depremden dolayı geri alımlar yaptılar ve halen yapanlar var bu hepimizi mezara soktu üstümüze çıktı halay çekiyor. Haram zıkkım olsun. Yiyemesinler de boğazlarına dursun. Utanma, edep, ticari ahlak yok mu bunlarda? Hesap soracak bir yetkili de yok mu?
    YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by master38 Yazıyı Oku
    Bu ne yahu? Yabancı sürekli satıyor. Satanlarda ortakları sanırım. Ne geri alım yaptılar, ne de SPK dan bir hesap sordular. Diğer senetlerin sahipleri hep depremden dolayı geri alımlar yaptılar ve halen yapanlar var bu hepimizi mezara soktu üstümüze çıktı halay çekiyor. Haram zıkkım olsun. Yiyemesinler de boğazlarına dursun. Utanma, edep, ticari ahlak yok mu bunlarda? Hesap soracak bir yetkili de yok mu?
    satacak yabancı koyar tabana 1 milyon 5 milyon satar gider bunun derdi 40 ile 45 arası ky eline verdikleri hisseleri geri almak bu fiyatlardan ky aldıkça bu kansızlar açlar hisseyi basıyor 45 tl neresi 24 tl neresi şirket ile tahtacı birebir bağlantılı agesa şirket olarak karışmıyor serbest piyasa kimse diyemez bu kansız agesa birilerinin hisseleri satılsın hisse düşmesin diye 40 ile 45 arası hisse alıp sattı adını piyasa likitide hissede fiyat istikrarı olarak koydu bunlar en büyük vatan hainidir bunların bu millete kazandırdığı bisey yoktur çaldığı çoktur halka arz fiyatı 750 milyon dolarken şimdi bu ucuz dolar karşısında piyasa değeri 230 milyon dolar hersey ortada

6. Hani nerde bilanço beklentisi olanlar hani nerde çok ucuz diyenler hisse fiyatı 35 tl idi biz anladık bilanço milanço hikaye hissenin başındakiler hisseyi hacimsiz ve sebepsiz yere basıyorlar adamlar 40 ile 45 sattıkları hisselerin parasını faize yatırdı şimdi hem faizden kazanıyorlar hem hisseyi basarak kazanıyor zaten onlar hisseyi 1 yılda toplasalar 10 günde 50 tl ederler 1 yılın sonunda yüzde yüzden fazla kar etmiş durumda olacaklar burda ahlaksız suç ortağı şirket ta 35 den beri arıyoruz genelkurulda hisse geri alımı görüşülecek dedi durdu genel kurulda tek bir cümle konuşulmadı zaten onların kontrolünde hisse düşüyor Allah bin türlü belalarını versin

7.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Şirket her anlamda büyüme içinde... Ucuz mu? Gerçekten çok ucuz Bi şirket...sabretmek lazım...hele şu ilk çeyreği Bi görelim hocam sonrasına sonra bakarız...ortalamayı düşürebilirseniz Bi düşünün derim...
    böyle şirket böyle büyüme yerin dibine batsın 10 yıllık borsa hayatımda böyle zarar yaşamadım böyle karaktersiz böyle ky batırma üzerine strateji uygulayan şirket görmedim şirket depremden etkilenmedik diye kap atsada zerre güvenmiyorum zaten bunlara güvenmek aptallık yatırımcı ilişkilerindeki arkadaş 31 32 tl idi hisse geri alım genel kurulda görüşülecek dedi ama tek bir laf edilmedi sebebini sorunca kimse sormadı dedi biz zaten gelemiyoruz gelebilsek sorardık bunlarda yalan dolan serbest bunlar zarar açıklayacak muhtemelen ilk çeyrek bu düşüşün başka bir açıklaması yok

8. Baskı sonuc verdi, agesa hisse geri alım acıkladı....umarım bizler için hayırlısı olur

Sayfa 89/111 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •