Sayfa 505/1011 İlkİlk ... 54054554955035045055065075155556051005 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet Meral ablanın ayağına dolanıyor eski ülkücü ekip. Onlardan bir şekilde kurtulup partiyi merkez sağa çekmek istiyordu.
    Bence işine geldi Meral'in.
    Evet, bence de rahatlamıştır. Hem İYİP ve Akşener'in kendini konumlandırmak istediği yer hem de Ağıralioğlu'nun beklentileri uyuşmuyordu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Günaydın, şort devam, sistemi kurup işleme başlayalı 1 ay oldu, getiri eğrisinde %40 direncini geçemedim bir türlü, sabırla devam

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

3. vay be yabancı takası 28 lere inmiş...

adamlar akıllı kaçıp kurtardılar...

ucuz dolardan paralarınıda çevirdiler...

bu iktidarı sevmesinlerde kimi sevsinler....

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    vay be yabancı takası 28 lere inmiş...

adamlar akıllı kaçıp kurtardılar...

ucuz dolardan paralarınıda çevirdiler...

bu iktidarı sevmesinlerde kimi sevsinler....
    varlık fou sağolsun veriyorlar sendikasyon kredilerini varlık fonuna onlarda hem bademlerin hem yabancıların kağıtları alıyorlar
    bir halt olacağı yok.

5. TCMB'den bankalara uygulama talimatı..

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), Bankaya dışardan gelen efektif ve fiziki altın girişi sonrası açılan yabancı para cinsinden mevduat/katılım fonlarının 28 Mart 2023 tarihinden itibaren Türk lirası payı hesaplamasında dikkate alınmamasına karar verdi.

TCMB, "Menkul Kıymet Tesisine İlişkin Uygulama Talimatı ve Türk Lirası Payı Hesaplamasında Değişiklik Hakkında" bankalara bir yazı gönderdi.

ForeksHaber tarafından görülen talimata göre,6 Şubat 2023 tarihinde ve sonrasında yaşanan depremler sonrası bankalara yönelen yastık altındaki yabancı para cinsinden birikimlerin ekonomiye kazandırılmasının hızlandırılmasını sağlamak amacıyla bankaya dışardan gelen efektif ve fiziki altın girişi sonrası açılan yabancı para cinsinden mevduat/katılım fonlarının 28 Mart 2023 tarihinden itibaren Türk lirası payı hesaplamasında dikkate alınmamasına karar verildi.

6. Bugün BDDK'nın Şubat ayı bankacılık verileri gelecek.

Karların seyrini görme açısından önemli..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    varlık fou sağolsun veriyorlar sendikasyon kredilerini varlık fonuna onlarda hem bademlerin hem yabancıların kağıtları alıyorlar
    ben onların notunu tcell borç parayla alınca vermiştim...

nasıl yani dedim...

varlık fonu borçla şirket alıyor...

hala borçlanmaya devam ediyor...

sayıştay raporunuda girmiyor...

bakalım iktidar değişince ne facialar çıkacak fonun içinden...

8. göz ucu ile bakmak için sisteme ilave bir aparat (deneme 4) ekledim.

https://tr.tradingview.com/script/GR...-Range-Filter/

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

Sayfa 505/1011 İlkİlk ... 54054554955035045055065075155556051005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •