Sayfa 389/1009 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Borsada çok güzel şirketlerin hisseleri bir simit fiyatı bile değil , aynı zamanda asgar, ücrete bakınca yeşil soğan bedava a.q..

Adamın asabi tavırları , küçük partilere verdiği ödünler , , ekranlarda anketlerde manipülasyon yapılıyor demeler , bir avuç betonla temel atmalar vs......Yaz yazabildiğin kadar ....Ogan Muharrem falanda tutmayacak...

Ben CB ittifakının kaybedeceğine göre strateji belirledim ona göre poz aldım...Ya para kazanmayız veya zarar ederim yada güzel kar yazarım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,800
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Maaş taşıdığım İng bank bana kredi kartı vermedi. Diğer bankalardan limit düşür gel dedi. Başka bankalarda ki kredi kartı için limiti düşürün dedim onlarda BDDK yeni karar aldı artık limitler maaş*4 ile sınırlandırıldı dedi daha önce ki limit maaşımın 15 katıydı. Sonra kartı kaybederim diye düşürdüm şimdi de limit vermiyorlar.
    ,mesela bende 2 kart var digerlerini kapattım mahkemelik olduğum için,isbankın limitinde sorun yok,şekerbankın limiti 1,500 tl,isbank istediğn kadar artırma durumun var diyor diyor,çünkü onlarca dairem oldugunu biliyor kiralardan,şeker ise bizi ilgilendirmez maaşın igilendirir diyor,üstelik tapuları görelim diyorlar,edevlet yokmu oradan bakın diyorum,olmaaaz,zamanında 0,79 faiz verdiği için maaşımı taşımıştım dairelerin onarımı için,üstelik bendende 3 fatura ödemesi için şart koşmuşlardı,maaş ödememi çektim oradan sadece döviz alımlarını ve otomatik ödeme için kullanıyorum,gerçi Giresunda 5 daire fiatı istanbulda anca bir iyi daire alabiliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,800
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Borsada çok güzel şirketlerin hisseleri bir simit fiyatı bile değil , aynı zamanda asgar, ücrete bakınca yeşil soğan bedava a.q..

Adamın asabi tavırları , küçük partilere verdiği ödünler , , ekranlarda anketlerde manipülasyon yapılıyor demeler , bir avuç betonla temel atmalar vs......Yaz yazabildiğin kadar ....Ogan Muharrem falanda tutmayacak...

Ben CB ittifakının kaybedeceğine göre strateji belirledim ona göre poz aldım...Ya para kazanmayız veya zarar ederim yada güzel kar yazarım...
    31-69 yaz kenara

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    bende hükümet değişimi olacağını düşünüyorum ama dolar ne olur onu kestiremiyorum..
    nereye kadar yükselir nereden düşmeye başlar faiz arttırımı olurmu olursa ne kadar olur..
    zamanlamayı iyi yapan güzel kazanır gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ,mesela bende 2 kart var digerlerini kapattım mahkemelik olduğum için,isbankın limitinde sorun yok,şekerbankın limiti 1,500 tl,isbank istediğn kadar artırma durumun var diyor diyor,çünkü onlarca dairem oldugunu biliyor kiralardan,şeker ise bizi ilgilendirmez maaşın igilendirir diyor,üstelik tapuları görelim diyorlar,edevlet yokmu oradan bakın diyorum,olmaaaz,zamanında 0,79 faiz verdiği için maaşımı taşımıştım dairelerin onarımı için,üstelik bendende 3 fatura ödemesi için şart koşmuşlardı,maaş ödememi çektim oradan sadece döviz alımlarını ve otomatik ödeme için kullanıyorum,gerçi Giresunda 5 daire fiatı istanbulda anca bir iyi daire alabiliyor
    Üstümde sadece 20 yaşından büyük araba var. Onu kabul ederler mi onunda sigorta değerini mi kabul ederler

6. Yeni dönemden önce tespit ettiğim sorunlar. Vatandaşın ve küçük esnafın asgarisini ödeyerek devam ettiği kredi kartı ve kredi borçları. Bunların geliri artmadan borç sürer hatta bu gidişle tıkanır. Başkaca süren yüzen hastalıklı krediler vardır büyük firmaların. Deprem konutları şuan ki kur ve maliyetle 1,3 trilyon TL. Hazine garantili köprü, hastane, yol ücretleri. Rusya dahil eksi 100 milyar dolara yakın rezerv.

7. Şuana kadar bir çok şirket ihtiyacı yoksa bile düşük faizli avans yada kredi çekiyordur. %1,35 aylık faiz var. Piyasada galericiden araba istesen 12 taksit %10 aylık koyuyor. Şişecam parayı peşin alıyor öyle veriyor malı vade yok bunun gibi dolara endeksli bir çok ürün ve firmada vade yok. O yüzden kamu bankalarından %1,35 faizli kredi ile faturalı mal almak daha kârlı hatta bedava.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün bir arkadaşla konuştum. Yeni EVe çıktı .

Doğalgaz faturası bir soygun dedi . 34 tl gelmiş peteği hiç açmamış sadece yıkanma ve yemek .
    bazen da...k geçtiğini düşünmeme sebep oluyon
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 389/1009 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •