Originally Posted by
1.Yavuzhan
Twitter paylaşımlarına yapılan yorumlar etkiledi ama bu kadarla geçiştirilmemeli. Hisse geri alımıda açıklanmalı. Borsadaki hisse hareketlerine yönelik pozitif açıklamalarda bulunmalı sözde genel müdür. İhracat ve nakit akışı konusundaki sorunlarla ilgili bağlayıcı çözümler açıklanmalı. ASELSANın iş verdiği özel şirketlerin taşeronu durumuna sokulmasından da vazgeçilmeli. Bu kadarı asla yetmeyecek yatırımcı için.
Birde kuruşlu temettü ne Allah aşkına
Aza kanaat et malum bak onu da bulamayanlar var. Hisse geri alımı konusunda bastırılmalı şu diğer hamaset işlerini artık bırakmalısın. Bu ne ya Sözde GM ne ayıptır adam terör örgütü GM si mi sözde ne. Haklı gerekçelerle eleştir bu inadı bırak. Lütfen bu mesajı da birilerini savunmak için yazdığımı düşünme. Aklımdaki düz bodoslama yapmacıklık olmadan ne düşündüysem onu yazdım.
Bedelsiz bence o sermaye tavanı artırımından sonra en az % 100 şarttı zaten. Yoksa haklı olarak çok eleştiren olacaktı.
Yönetim 12 aylık bilanço peşine bu bedelsiz ile benim beklentilerimi karşıladı. Bazı arkadaşlar bunu yeterli bulmayabilir. Onlara da bir şey diyemem. Ama eleştiri yaparken birazda adil olmak lazım. Aynı şeyleri de sürekli burada dile getirmeyi ben doğru bulmuyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri