Sayfa 411/678 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ayaz1353 Yazıyı Oku
    Ya ben anlamadım şimdi 1000 olan adam ortalama 150 TL temmettu alacak
    Bedelsiz ilçede elinde 2000 lotu olacak demi
    Yada önce bedelsiz verecek 1000 lotu 2000 e çıkacak 300 TL temmetu mu alacak
    Herturlu çok azmis��
    Hayır 1000 lota 150 tl. Bedelsizden sonra 1000 lotun 2000 olacak temettü yine 150 Tl Bin lota 75 tl olacak.

2000 lotun olduğu için 75*2 = yine 150 Tl.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Aselsanın nakit temeddü politikası gayet net, her yıl vakfın giderlerine denk gelecek kadar vakfa ait hisse oranında kar payı dağıtıyorlar, artık bize de ne düşerse...
    Her ne kadar yönetimini eleştirsekte siyasi iradenin altında fason gibi çalıştığını ima etsekte en nihayetinde ASELSAN gerçekten büyüyen teknoloji üreten geliştiren türkiyenin en büyük savunma sanayi kuruluşudur, hızla büyümeyede devam ediyor, bu büyüme gerçekleşirken büyümesini bedelsiz sermaye artışlarıylada gösterip paylaşıyor. Puslu zamanlarda veya global ekonomik krizlerde altın ne ise aselsan odur, ucuz bulduğunda alıp kenara koyacaksın.
    Şimdi gelelim asıl soruya aselsan ucuz mu pahalı mı, bana göre aselsan 2$ altı bedava 2-3$ çok ucuz 3-6$ ucuz, 6$ ve yukarısı piyasa koşullarına göre değerleme düzeyleri için uygun, eğer aselsan 10$ olsaydı belki pahalı derdim ki bu seviye bile tartışılır.
    10 numara yazı sağduyulu eleştiri dozajında. Gönül tabii ki daha iyi olmasını ister. O da olur inşallah bir gün. Yapıcı eleştiri yapmak her zaman iyidir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. bedelsiz hayırlı olsun herkese

4. kactan bolunecek acaba bekleyip görecegiz

5. Sayın Bohem o sorunun cevabı zor iş. Artık süreçte seçim var bu bedelsiz işi olana kadar ilk çeyrek bilançoyu falanda sanırım görücez.Yani değişken bir hayli fazla şimdilik bir şey telaffuz etmek için çok erken.

12 aylık kârına göre En az % 200 bedelsiz bekliyordum...Temettü ödemesini neden kasım ayına bırakır hiç anlamış değilim. Tam yatırımcı kaçırmak için hareketler. Temettü ve bedelsizi, yatırımcıyı teşvik edici boyutta mı? yarın göreceğiz.

7. Aselsan temettü şirketi değildir..

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Bohem o sorunun cevabı zor iş. Artık süreçte seçim var bu bedelsiz işi olana kadar ilk çeyrek bilançoyu falanda sanırım görücez.Yani değişken bir hayli fazla şimdilik bir şey telaffuz etmek için çok erken.
    hayırlısı kardeşim nasibimiz neyse o ben güveniyorum şirkete

Sayfa 411/678 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •