Sayfa 571/1011 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    gerçekten kaşıkla toplayıp kepçeyle vermek....Tamda kaldıracı anlatıyor.....ne olacak bu işin sonu bilemiyorum.....çocuklara da bir şey bırakmadan yok olup gidecez......
    Sene 2009 mu 2010 mu tam hatırlamıyorum burda omaha nicli bir Vobcu vardı. Dediği şuydu
    masanın kerizini bilmiyorsan keriz sensin derdi.
    Malesef bu alemde raconlar çok sert oluyor ve acıma duygusu hiç yok, terste kalmıycan dayu hele tek yöne hiç şartlanmıycan ve inat etmiycen hatta dansöz gibin anında dönecen yoksa harcarlar adamı, sadece parada gitmez aklınıda alırlar...
    Hamdım Piştim Yandım

Geçen kamu bankaları genel kurulunu sormuştum. Bugün kapta ziraatın olagan değilde olağanüstü genel kurulu vardı. Tutanakta bir cümle ilginçti. İlan şartı olmaksızın toplanılmış olup itiraz eden olmadığından toplantıya geçilmiştir diyor. Yani genel kurulu ilan şartını yerine getirmedwn toplamışlar. Kimse nasıl olsa sormuyor. Neden ttk aykırı şekilde toplandık diye.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sene 2009 mu 2010 mu tam hatırlamıyorum burda omaha nicli bir Vobcu vardı. Dediği şuydu
    masanın kerizini bilmiyorsan keriz sensin derdi.
    Malesef bu alemde raconlar çok sert oluyor ve acıma duygusu hiç yok, terste kalmıycan dayu hele tek yöne hiç şartlanmıycan ve inat etmiycen hatta dansöz gibin anında dönecen yoksa harcarlar adamı, sadece parada gitmez aklınıda alırlar...
    yanlız sende şunu fark ettim az kontratla yada birer tane kontratla temkinli poz açıyorsun....disiplinlisin hemen gaza gelip çok kontratla oyuna girmiyorsun.....yanlış yazdıysam açıklar mısın ? nasıl poz açtığını....dayucum....

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen kamu bankaları genel kurulunu sormuştum. Bugün kapta ziraatın olagan değilde olağanüstü genel kurulu vardı. Tutanakta bir cümle ilginçti. İlan şartı olmaksızın toplanılmış olup itiraz eden olmadığından toplantıya geçilmiştir diyor. Yani genel kurulu ilan şartını yerine getirmedwn toplamışlar. Kimse nasıl olsa sormuyor. Neden ttk aykırı şekilde toplandık diye.
    %100 Varlık Fonu iştiraki görünüyor, o yüzden olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Çin ve Brezilya anlaştı: Dolardan vazgeçildi

Çin ve Brezilya, ikili ticarette ulusal para birimlerini kullanmak için anlaştı

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    yanlız sende şunu fark ettim az kontratla yada birer tane kontratla temkinli poz açıyorsun....disiplinlisin hemen gaza gelip çok kontratla oyuna girmiyorsun.....yanlış yazdıysam açıklar mısın ? nasıl poz açtığını....dayucum....
    Asla zengin olamıyacağımı biliyorum, o yüzden tek cetonla zevkine takılıyorum, kademeli denersin olmadı akşama hesabı ödersin. Hele şortcuysan kısa tutucan zaten adıda kısacı, vur kaç. lönkcülerde sıkıntı olmuyor adı üstünde uzuncu, mesela bugün 2 cetondu birini(ilk açılanı) zarar kurtulunca hemen kapattım. 2.açtığım duruyor karda olduğum için ve maliyette iyi olduğu için rahatım. Yarın aklımda bir seviye var orasını geçerse kapatırım geçemezse tutarım.
    Hamdım Piştim Yandım

7. GARAN

Piyasa Değeri 119.11 Milyar TL
    Fiili F,Dolaşım Değeri 16,62 Milyar TL
    Yabancı Hisse Değeri 1,17 Milyar TL

Yabancı korkusu olmadan yürüyebibileceği hisse GARAN gibi, bir kaç gündür ona yükleniyor, arkasına diğer bankaları çekmeye çalışıyor bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Neredeyse orgazm gibi bişey diyecen
    Ayhan abi bana inanmıyorsan sor millete

Vob yapanlara aynı bu duyguları yaşamıyorlarsa bende neyim ama herkes samimi cevap verecek

Sayfa 571/1011 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •