Teknik olarak 4890-4900 dan 2 li dip çalýþmasý yapabilir.
sadece sýkýntý þu bana göre piyasayý kuranlar varlýk üzerine kuruyor 2 yönlü buna neden bu kadar izin veriliyor ayrý konu , yalnýz bu bölgenin çalýþmasý gerek yaranýn derinleþmemesi için.
10 nisan ralli olurmu demiþiniz onu burada bilen yok o tarihi kendi stratejime göre verdim anketler biraz daha netlik kazanmaya baþlar , ayný zamanda muhalefetin anketlerde yukarda çýkmasý cds leride aþaðý getirecek diye düþünüyorum.Sýð olan bir piyasada hýzlý yabancý makinalarý burada oyunu deðiþtire bileceðini düþünüyorum kendi seneryoma göre bakalým çalýþýrmý görücez
Þiþeyi neden bu kadar dövüyorlar acaba, tek tuþla 300.000 lot vurdular
amiralle yoncayýda salarlara film kopar gibi
akþama zopayýda sokacaklar havasý var
vurmasýna razýydýk
bir halt olacaðý yok.
-KK, kazanýrsa geleneksel politikalar gereði faizin %40 a kadar yükselmesini beklerim.Zaten JPM da % 30 demiþti.
Dolarda geri çekilme beklerim.HAKAN beye göre(BÝLKENT . ÖÐR. ÜYESÝ VE müstakbel MB adayý) REEL kur endeksine göre tl deðerli deðil ,ucuz.
-KK ,kazanýrsa lobi ve burokratlarla yükselen malum hisselerde kaçýþ beklerim..Örnek vermiþtim..ASLA KUÞU almam dediðimde 144 tü...þimdi 122 de..
-KK kazanýnca,faizden dolayý ve dolarýn düþmesinden dolayý ve ek olarak GLOBAL 2. SAÐLAM DALGANIN DA etkisiyle ilk baþta borsada düþüþ beklerim...2-2.40 dolar makul dip olur...sonra ise yabancý önderliðinde KALLAVÝ DOLAR BAZLI RALLÝ...
-RTE, kazanýrsa,badem hisselerden ve TVF dan satýþ beklerim..dolar ise min 25 tl.
þuanda trade ediyorum..ama SEÇÝM ANKETLERÝ-BAHÝSLER net gösterince (belki seçimden 2 hafta önce veya bir hafta sonra)...orta vadeli short açarým..
Kendi gözlemlerime göre KK kazanacak ve ilk baþta zirvemizden saðlam düzeltme gelecek...Anketler açýk ara olursa seçimden önce yoksa seçimden sonra...
TVF nunun kapatýlmasý da ayrýca bu badem hisselerindeki satýþý tetikler..
Ama dengeler oturunca gerçekten saðlam ralli beklerim..banka ve holdinglerle..xbnk/xsanayi en azýndan 2 olmalý..
Yer Ýmleri