Known adli bir arkadas mail ile sormus bu durumu. Ondan alinti yaptigimi belirtmek isterim. Kendisine tesekkurler. Izin almadim ama fotografi paylasayim. Bir sakincasi yoktur umarim.
https://media.discordapp.net/attachm...286&height=587
Birde sub hakkinda aklimdan gecenleri paylasayim. Sizler gecmiste ne oldugunu daha iyi hatirlarsiniz belki.
Gecmiste o donemde kim tasiyorsa sub o kisilere paylastirmasi gerekli bu gelen getiriyi aslinda. Fakat getiriyi fona yedirmis , fona 1 hafta once girende faydalandi fona 3 gun once girende faydalandi. Gecmiste o donemde tasiyan kisilerin haklari yenmis oluyor aslinda. Zamaninda gecmiste 2019 - 2020 yillarinda boyle olaylar oluyordu. O zaman nasildi isleyis hatirlayamadim.
Simdi yatirimci 1 hafta once geldi sub aldi. hop zipladi %30 , 1 haftada cepte. Gecmiste tasiyan 1 ay once fondan cikan yatirimci ne yapacak ? Yatirimci belki 2022 yilinda o fonu komple tuttu elinde. Ocak ayinda satti kurtuldu performansindan memnun olmayip. Halbuki bu gecmisten gelen %30 getiri 2022 yilina ait. Satan yatirimcinin hakki hesabina yatirilmayacak mi ? Gecmis donemde yatiriliyordu diye hatirliyorum 2019 - 2020 gibi.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri