Sayfa 402/1009 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer yandan, MV seçimlerinde misal şöyle veya benzer bir tablo oluşursa Cumhur 270 Millet 270 Hdp+Bağımsız 60
    Ne olur?
    Cumhurbaşkanlığı seçimi de ikinci tura kalmış.
    Bence böyle bir tablo olacak 15 Mayıs sabahı.
    Cumhur ittifakı 250 yi geçemez

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer yandan, MV seçimlerinde misal şöyle veya benzer bir tablo oluşursa Cumhur 270 Millet 270 Hdp+Bağımsız 60
    Ne olur?
    Cumhurbaşkanlığı seçimi de ikinci tura kalmış.
    Bence böyle bir tablo olacak 15 Mayıs sabahı.
    Eğer Cumhur ittifakı o kadar alıyorsa hale bu millet dikilmeyi hakediyor demektir

3. Kirayı kimse aramadın kolum ağrıdı diye 3500 den 6000 yaptım hala arayıp ben tuttum diyenler var. Ya millette para pok gibi yada ortada hiç ev yok. Bu arada evi ilk üç kişiye 3500 e tmm dedim begenirlerse verdim gitti ama 6000 e rahat gidermiş. Ben vicdani olarak 3500 u bile çok görüyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kirayı kimse aramadın kolum ağrıdı diye 3500 den 6000 yaptım hala arayıp ben tuttum diyenler var. Ya millette para pok gibi yada ortada hiç ev yok. Bu arada evi ilk üç kişiye 3500 e tmm dedim begenirlerse verdim gitti ama 6000 e rahat gidermiş. Ben vicdani olarak 3500 u bile çok görüyorum
    Evden çıkan kiracı evin ne kadar minakoydu onu düşünürsen 5-10 bin kira çok değil gibi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eğer Cumhur ittifakı o kadar alıyorsa hale bu millet dikilmeyi hakediyor demektir
    Millet dikildikçe biraz daha yok mu diyor ; eğer öyle demeseler şimdiye kadar bunlar ülke yönetmezdi..Ben İlk kez İktidar değişimi konusunda temkinli ümitliyim

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Millet dikildikçe biraz daha yok mu diyor ; eğer öyle demeseler şimdiye kadar bunlar ülke yönetmezdi..Ben İlk kez İktidar değişimi konusunda temkinli ümitliyim
    Konya'da hâlâ mal çok o yüzden evden dışarı çıkmıyorum yoksa küfür edip cezaevine giderim. Tahammül sınırının çok üstünde bir geri zekalı topluluk var Konya'da. Anasını diksen Kılıçtaroğlu dış güçler diyecek tipte.

7. Seçimden önce yeğen kardeş hepsini toplayıp millet ittifakına vereceksiniz diyeceğim hayır ben vermeyeceğim diyenlere de bir daha beni abi dayı olarak görmeyin evime de gelmeyin diyeceğim. Kırmızı çizgimi çizeceğim

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cumhur ittifakı 250 yi geçemez
    Secime kalan sure icerisinde cozulmeler olacaktir, en azindan benim beklentim bu yonde.

Durust brokrat, hakim savci neden hem hirsiz damgasini kabul etsin ve secim sonrasi yargilanma riskini alsin.?

Polis seflerinde, takip ettigim kadariyla buyuk rahatsizlik var.

25-30 yil hizmetlerini bu Fotoroman'i korumak icin neden feda etsin.?

Ozetle bunlar 200 vekillik dahi alamayacaklar.

Dusuncemiz bu.

Sayfa 402/1009 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •