Konya'da bizim troller Kılıçtaroğlunun seccadeye ayakkabı ile basmasını paylaşıyor. Resme baktım bu bir tuzak. Kanaatimce biri önceden planlamış. Üç tane seccade var yerde gözüken alanda.
Konya'da bizim troller Kılıçtaroğlunun seccadeye ayakkabı ile basmasını paylaşıyor. Resme baktım bu bir tuzak. Kanaatimce biri önceden planlamış. Üç tane seccade var yerde gözüken alanda.
tam gölge oyunu.. sopaları kim tutuyor..
fatma dan girişme imkanı varken bu konuyu kaşıyorlar..
endüstriyel siyaset..![]()
![]()
Memento mori
Tahminlerimi yazayım burada dursun. Birincisi birinci turda Kemal Kılıçdaroğlu kazanır milletvekili seçimleride 265- 335 olur millet ittifakı+ HDP 335 alır en az. Bu benim azru ettiğim sonuç. Mazbatayı hemen vermezler. Arka yada başka kapıdan çıkacak paralar verilecek krediler dağıtılır ondan sonra teslim edilir. İkinci ihtimal CB seçiminde RTE kazanır MV seçiminde muhalefet çoğunluk olur. Kılıçdaroğlunun kellesi gider Meral abla ben demiştim der yırtmaya çalışır.
Aslında ülke menfaatleri söz konusu olmasa. Kabak RTE nin başında patlasın diyeceğim o kazansın diyeceğim. Koyunlarin iyicene burnu sürtülsün diyeceğim. Bir beş yıl daha olursa herhalde benim yaşlarda olanların ömrü yetmez ülkenin düzlüğe çıktığını görmek.
Son düzenleme : EGEDUK; 02-04-2023 saat: 08:44.
Yer İmleri