Sayfa 612/1011 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. TVF alımı şu şekilde oldu muhtemelen; fon ZPLIBF ve ZPX30F aldı, bunları Ziraat satıyor tabi yine TVF bunları Ziraat üzerinden aldı, onların alım yaptığı oranda da Ziraat otomatik olarak ZPLIBF için banka hissesi aldı, ZPX30F içinde BIST 30 daki hisselerden aldı, gün sonu Aracı kurum dağılımında Ziraat alıcı göründü ama bankalarda yaptığı bu alımların takası Yatırım Fonu olarak görünüyor, yani aslında TVF ziraat Yatırımdan Yatırım Fonu aldı, Fonda sattığı Fonların karşılığı olarak gelip hisse aldı, ama son hafta yapılan Ziraat işlemleri kesinlikle farklı bir şekilde oluyor, ZPLIBF üzerinden giren çok az bir alım var, diğer Ziraat başka biri yada birileri adına işlem yapan ayakçı....

Benim fikrim bu şekilde, Vakıfbankta süreç bu şekilde işledi...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Varlık fonu hangi hisseleri alıyormuş arkadeşler genel alım mı yoksa hisse bazlı mı alım yapıyor

Ben bir türlü çözemedim

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Varlık fonu hangi hisseleri alıyormuş arkadeşler genel alım mı yoksa hisse bazlı mı alım yapıyor

Ben bir türlü çözemedim
    senin hisseyi alıyo, 30-endeks long.. ama bunu vadelide değil, spotta alıyo

ziraat byflerinde emeklililk fonları nerdeyse tamamı şubatta olmak üzere 7.8 milyar alım yapmış, yatırım fonları ise ağırlıklı kısmı martta olmak üzere 14 milyar TL alım yapmış.. hemen hemen 22 milyar TL kamu desteği gelmiş piyasaya, şirketlerin kendi hisselerini geri alımları da devam ediyor, bu da önemli bi meblağ

2 milyar doları bulmayan bu destekler olmasa endeks muhtemelen yüzde 15-20 aşağı çekilmiş olurdu şimdiye kadar .. bütün halka açık hisse senetlerinin toplamı 90 milyar dolar gibi, bunun 48 milyarı yerli bireyselde, 17 yerli fon, 25 milyar doları da yabancı fonlarda.. on sene evvel yüzde 75 olan yabancı payı şimdi yüzde 27, piyasa çok yerlileşmiş durumda, böyle bi piyasaya devlet desteği verilmesi rasyonel bi hareket
    Son düzenleme : Ozan Erol; 02-04-2023 saat: 15:02.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    senin hisseyi alıyo, 30-endeks long.. ama bunu vadelide değil, spotta alıyo

ziraat byflerinde emeklililk fonları nerdeyse tamamı şubatta olmak üzere 7.8 milyar alım yapmış, yatırım fonları ise çok ağırlıklı kısmı martta olmak üzere 14 milyar TL alım yapmış.. hemen hemen 22 milyar TL kamu desteği gelmiş piyasaya, şirketlerin kendi hisselerini geri alımları da devam ediyor, bu da önemli bi meblağ
    Vay anam vay fon destek çıkmasa açığa satış aktif olsa donumuza kadar alacaklarmış o zaman

Xu30 dışında alım yapmıyor mu xu100 den felan

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Vay anam vay fon destek çıkmasa açığa satış aktif olsa donumuza kadar alacaklarmış o zaman

Xu30 dışında alım yapmıyor mu xu100 den felan
    yok, almadı şimdiye kadar..
    ekgyo bile almadı, 30-endeks değildir diye

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yapı Kredi Portföy Yabancı Teknoloji Sektörü Hisse Senedi Fonu / YFAY1
    Midas menkulü araştırdın mı? Düşüncen nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Midas menkulü araştırdın mı? Düşüncen nedir?
    Araştırmadım.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 612/1011 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •