Eh beeea. Dön ulan artık. Kim alacak buralardan senin kokuşmuş malını.
Originally Posted by *Bozkurt Kol kes tabana yazıl dayu, gözü dönmüş bu ayuların bozkurt reis sana n dedik heryerden shortingen strayze oysa sen koskoca kurtttun ) 2800 de bulusalım hehee
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by lemur bozkurt reis sana n dedik heryerden shortingen strayze oysa sen koskoca kurtttun ) 2800 de bulusalım hehee Ben alsat yapmadan durabilsem zaten gözüm kapalı 3bine kadar beklerdim ordaki destek tutarsa üfff ralliye bak sen 30bine kadar soluksuz.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ben alsat yapmadan durabilsem zaten gözüm kapalı 3bine kadar beklerdim ordaki destek tutarsa üfff ralliye bak sen 30bine kadar soluksuz. valla ben de kumar mantıgındaydım az maliyet dusurebilirim ama beklicem ama uslandım )
Originally Posted by thebigshort spot pasta varmı beyler Dayu deli sert hareket olacak sevinecen birazdan........ytd......
Originally Posted by lemur valla ben de kumar mantıgındaydım az maliyet dusurebilirim ama beklicem ama uslandım ) Kumarı bırak dayu, bi strateji geliştir mesela her yüzde5 düşüşte kademeli alım nasıl petkimde
Originally Posted by thebigshort Akdere mehmet bofa ve yapı kredi robotları piyasayı bozuyor demekte Aynı robotlar yukarı çekerken hiç laf etmedi ?
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by Ex2000 5340 üstü long altı sort Altı şort üstü long.
Forum Rules
Yer İmleri