Sayfa 649/1011 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kendi adıma teknik ve seçim psikolojisi adına oyun döndürmeye çalışıyorum.
    %40 gram altın 2022 10. ayından beri taşıyorum.
    %10 dolar
    %50 borsadaydım yalnız depremden sonraki er ryanı kurtarma operasyonu ile işlemlerimi azalttım , sadece belli tahtalarda treda ediyorum .Pıst 100 de 4500 ve altına gelirse orta vadeli bir tahta bazlı pozisyon düşünürüm .
    işin özü zor bir süreç hem psikolojik bir savaş mevcut piyasada.
    kolay gelsin
    emre geçen hafta bu hafta için 4500 beklentim mevcuttu en düşük 4680 gösterdi bende tepki hareketini tup ve kchol den yana kullandım bugun.birazdan atacağım bar hareketide alımdaki rollerden oldu.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Birkaçtane hissem var

Borsa düşüyor en önde koşuyor

Borsa eksiden artıya dönüyor benim hisse komadan çıkamıyor eksi kapatıyor yine

Birde düşünün tepe rakamından yüzde 70 düşmüş halde bunlar oluyor

Çoğu takip etttiğim hisse xu100 2500/3500 fiyatındaki fiyatta

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eyvallah. İyi alım noktası olmuş.. Belki tobo ya gideriz yalandan da olsa ... Son finali yaparlar yarı yolda...

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Eyvallah. İyi alım noktası olmuş.. Belki tobo ya gideriz yalandan da olsa ... Son finali yaparlar yarı yolda...
    tepede TOBO beklemem ama 2 li aylık dip mevcut uygularsa
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Vadeli de akşam seansı alımlar devam etti ve +2 üstü kapanış ile günü bitirdi hayırlısı artık

Thebig fonu olarak ne jeton sattım ne hisse sattım aynen devam ediyorum ytd

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayu deli sert hareket olacak sevinecen birazdan........ytd......
    Bu mesaj 14.59 da Big dayuya yazmıştım yazdıktan bir kaç dakika sonra da tahminlerime uygun sert hareketler oldu vadeli de uzun yıllar böyle bir hareket görmemiştim... Kim yaptıysa bu hareketi çok güçlü ve organize bir hareket olduğunu görmek lazım......yarın ve diğer gün de bu hareketlere hazır olmak gerekecek.... bu hareket ardından bu hafta içinde yüzde 4-5 eksi bekliyorum.....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu mesaj 14.59 da Big dayuya yazmıştım yazdıktan bir kaç dakika sonra da tahminlerime uygun sert hareketler oldu vadeli de uzun yıllar böyle bir hareket görmemiştim... Kim yaptıysa bu hareketi çok güçlü ve organize bir hareket olduğunu görmek lazım......yarın ve diğer gün de bu hareketlere hazır olmak gerekecek.... bu hareket ardından bu hafta içinde yüzde 4-5 eksi bekliyorum.....
    Tohatlı abi bugünkü yazını gördüm tebrik ederim. Sence yüzde 4-5 eksi çarşamba mı olur yoksa cuma mı, yarın olmaz gibime geliyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 649/1011 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •