Sayfa 683/1011 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Trump tutuklanirsa belki sabd seçimi sonrası beklenen arınma gecesi erkene alınır diye olabilir. ABD de herkes silahlı iki kurşunla başlar. Biz de ise itte kopukta ve mültecilerde var sadece. Bak bugün Bağcılar'da otopark kavgasından Suriye li güzel ensar kardesimiz , dandik türk kardesimizi kafasından vurmuş.
     Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Onsu %2 ziplatacsk mutlaka bir haber olmalı. Son yıllarda tr dahil Rusya ve Asya sürekli altın biriktiriyor. Normalde insin yükselmesi ABD nin pek işine gelmez gibi zaten yıllardır onsun beklenen hareketleri yaoamamasinin nedeni bence buydu. Son 2 yılda buyi bir osndrmi ve savaş olmasina rahmen ons yavaş kalıyor hep. Önceden kuzey Kore roket arsa 20-30 dolar zipliyordu. Bugünkü hareket mutlaka haber ile olmuştur, aniden 30 dolar ziolatip oralarda tutmak kolay değil onsu.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>
    Gold prices surged almost 2% to $2016 an ounce on Tuesday, the highest level since March of 2022, after fresh data for US job openings pointed to a slowdown in the labour market, suggesting the Fed may not need to raise rates much further and could even pause the tightening cycle. On Monday, the ISM Manufacturing PMI already pointed to a fifth straight month of contraction in factory activity, in a sign that tighter credit conditions are already hurting the economy. Investors now see a 56.9% probability the Fed will leave the fed funds rate steady next month. At the same time, the recent banking crises have led to a surge in demand for safe-haven assets.
    Bunlar son günlerde konuşulan konulardi ama bugün hızlı ziplamanin nedeni olamaz. Dün bizdeki harekete benzer bişi oldu. Burda'da robot hata yaptı herhalde

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Big abi masanın kerizini bilmiyorsan keriz sensin demektir.
    Dikkat et
    Tüm gözler sende
    Bu arada kasadan bugün 27563 dene ceton eksilmiş, millet yangindan mal kaçırır gibin pozisyon kapatmış, yarın enteresan bir gün olabilir
    Hakkaten enteresan bir gün oldu, big abi durumunu düzeltti, asıl mevzuuya gelicek olursak bugün kasaya taze gıcır gıcır cillop gibi 39406 tane yeni ceton atılmış. Yarın kemik sesleriyle birlikte hamama girip terliycez muhtemelen
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bir kurumu sadece bir kişi yada sadece robot olarak düşünmek doğru olmaz, tabiki Yapıkredi söz konusu olunca yapılan işlemler büyük oranda robota aittir, ama orayı kullanan bir sürü farklı yatırımcıda vardır, burada görülen maliyette bu yatırımcıların toplam maliyetidir, bundan önce kullandığım aracı kurum çok küçük bir kurumdu yerine göre aynı hissede ben karlı işlem yapmama rağmen kurumdan başkası zararına işlem yaptığı için gün sonunda benim kurumun maliyeti kötü görünüyordu, küçük kurumda durum buyken büyük kurumlarda içerisinden bilgi almadığınız sürece maliyet hesabı yapmanız imkansız...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Sortlamamak icin kendimi zor tutuyorum. Gideyim biraz okuyayım bari. Seans kapansın

6.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Bunlar son günlerde konuşulan konulardi ama bugün hızlı ziplamanin nedeni olamaz. Dün bizdeki harekete benzer bişi oldu. Burda'da robot hata yaptı herhalde
    Gümüş ve Platin de artmış, Gold'da shortçu sıkıştırması da olabilir. Gümüş alım satım farkı yüksek oluyoır, büyük miktarda el değiştirme olunca hareket ediyor diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Trump tutuklanirsa belki sabd seçimi sonrası beklenen arınma gecesi erkene alınır diye olabilir. ABD de herkes silahlı iki kurşunla başlar. Biz de ise itte kopukta ve mültecilerde var sadece. Bak bugün Bağcılar'da otopark kavgasından Suriye li güzel ensar kardesimiz , dandik türk kardesimizi kafasından vurmuş.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Iyiye gitmiyor bu mülteci işi. Twitter'da inanılmaz bir mülteci kışkırtmacasi yapılıyor bazı takipciili hesaplar bilerek haber adı altında milleti gazliyor. Bazıları iyi niyetl, duygusal ve hakkı.olarak paylaşım yapıyor. Türk-Kürt, Alevi-Sünni durumunu yıllarca kasidilar ama tutmadı. Fakat mülteci konusunda milleti galeyena getirmek çok daha kolay çünkü multenilerin karşısında Türkü kürdü alevisi sunnisi kısaca 80 milyon nüfus var. 1-2 seneye kalmaz çok büyük olaylar olabilir içerde. Durum oraya doğru gidiyor, birileri bu yönde kışkırtma yapıyor, bardagi tasiravak son damlalar. Marjinal kararlar gerek kimsenin gozunun yaşına bakmadan.

8. Gübre fiyatları düşüyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 683/1011 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •