Gesan çok yönlü bir şirket içinde Astor alfas smartg kontrolmatik vb. Hepsinin yaptığı işleri yapıyor tek handikapi kısa zamanda geleceği erken satın aldı şimdi dinlenmeye aldılar büyük bir kap ihale ortaklık bilanço vb.haberle çıkışa geçebilir.
Gesan çok yönlü bir şirket içinde Astor alfas smartg kontrolmatik vb. Hepsinin yaptığı işleri yapıyor tek handikapi kısa zamanda geleceği erken satın aldı şimdi dinlenmeye aldılar büyük bir kap ihale ortaklık bilanço vb.haberle çıkışa geçebilir.
Bence bedelsiz ve erupawırın arzı belliydi bunlar, satın alınmıştı ama geciktikçe birileri tarafından kullanılarak güzel paralar kazandılar, her perşembe bedelsiz açıklanacak diye alanlar açıklanmayınca aşağıda verdiler yine perşembe geldi açıklandı bu sefer aşağıdan değil yüksekten açarak yine verdiler tahtacı bence günlükçülere fırsat tanımıyo, yok öyle bişey getirin o malları teslim edin veya uzun vadeci olun diyo,ben şahsen bedelsize odaklanmadım, cebimdeki parayı aynı değerde bozuk paraya çevirmek gibi,düşünüyorum.erupawırın arzı bedelsizden daha önemli nedeni,kasaya para girecek,bu para yapılacak yatırımları hızlandıracak giderleri azaltacak,bence daha önemlisi alınan ihaleler ve geslerle ilgili dünyanın büyük ihtiyacı oluşu,en önemlisi geçen yıl bir yılda alınan ihalelere göre 2023 ilk çeyreğinde bunu yakalamış olmamız,bir yıldır bu hissedeyim geçen sene 6-7 nci aylarda 2023 ilk 3 ayın veya 6 ayın bilançosunun beklentisini çok iyi olacağı konuşulup yazılıyodu burada,keko usta kulağını çınlatayım,büyük emeği vardı,şimdi 2023 ilk 3 ayının blanço beklentisi daha çok iyi belki 2023 ün 2 ci 3 ayı daha güzel olacak bekleyip göreceğiz,kısacası benim en büyük beklentim alınan ihaller ,blanço, üretim ve şirketin büyümesi, kar demek bunlar varmı bana göre güzel gidiyo bunlar oldukça beklentimiz olan fiatlar, mecburen gelecek diye düşünüyorum,biraz sabır,selam ve saygılar.
günaydın bol kazançlar
info alımda bugun perşembe de değil eniştem bizi niye öptü)
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
biz bölününce fiyat düşer , yükselmesi kolar olur diye düşündük. ama düşmesi daha kolay olmuş. satan vatandaşlar 1 lira düşünce eski hesap 4 lira düşüyor. bu hesabı yaparak işlem yapın olurmu. şu an 64 yani 256 ya denk geliyor . bölünmese 260 altına bu kadar kolay sarkmazdı. iyi olacak dediğimiz ne varsa aleyhimize dönüyor. var bir ....lik.
Arz onayı gelince de ele verirlerse şaşırmam. Yani mali kaptirdik geyiği hiç olmuyor gesanda
Yer İmleri