Sayfa 126/1003 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. [QUOTE=Dudu;6376514]Yurtdisinda aynen boyle..

Evi kiralamak istediginde bir suru sirket var onlarla muhatap oluyorsun.

Sanki kizini istedin gibi seni arastiriyor..

Adli sicil kaydindan tut, isyerinden sorusturma, maas bordrosu, eski evsahiplerinden sorusturma v.s v.s

Cogu zaman kefil, kontrata ikinci bir imza.

Bir defa kirayi geciktirmek bile tahliye nedeni.

Mahkemeler hizli ve adil.

Syg,[. /sayın Dudu genelleme yapmış ama ıstısnalar kaıdeyı bozmaz dıye de bir söz var;elektrık su paranı alamazsın ben yakmadım der;aidatı odemez aidatı ödemediği için tahliye edemezsin cebinden öder durursun;evde 10 senedır oturur şofben bozulur zam yapmadan oturur yenısını aldırır;kendı evını yuksege kıraya verır sana zam yapmaz;tahlıye ıcın ugrasırsın sonunda. Mahkemeyi kazanırsın kırayı tahsıl edemedıgın gıbı ıcerıdekı kıracının eşyalarını yeddiemıne teslım eder bunun ıcın bol bol para ödersin;evet istisnalar kaideyi bozmaz

2. Sn dudu
    ifadeniz ağır olmuş. Ben üstüme alınmadım ama insanlar kırılabilir. Özür dilemeniz yerinde olacaktır.
    Hem kiracı hem ev sahibi olarak bu dönemde dengeyi tutturmak zor. Ama insanları tanımak adına pandemi ve sonrası süreç altın değerindeydi.

3. Ne kiralaması Allah aşkına satın geçin...

Türkiyede evmi kiralanır...

Bütün kanunlar kiracıdan yana...

30,000 liralık eve 5,750 lira kira veriyor...

Dava açıldı kazandık birde istinafa götürdü 1-2 yıl orda sürünür...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

https://twitter.com/search?q=G%C3%B6...ertical=trends

son dönemlerde gördüğüm en güzel muhallefet hareketlerinden biri
    ama adamı gözaltına almışlar
    tüm marketlerde yapıştırıyordu birileri
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sn dudu
    ifadeniz ağır olmuş. Ben üstüme alınmadım ama insanlar kırılabilir. Özür dilemeniz yerinde olacaktır.
    Hem kiracı hem ev sahibi olarak bu dönemde dengeyi tutturmak zor. Ama insanları tanımak adına pandemi ve sonrası süreç altın değerindeydi.
    Haklisiniz, istisnalar kaideyi bozmasa da "iyi" kiracilardan ozur dilerim, hala kaldiysa onlar tabii..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ne kiralaması Allah aşkına satın geçin...

Türkiyede evmi kiralanır...

Bütün kanunlar kiracıdan yana...

30,000 liralık eve 5,750 lira kira veriyor...

Dava açıldı kazandık birde istinafa götürdü 1-2 yıl orda sürünür...
    Satın demesi kolay.Sattığınız zaman yerine koyabilecek misiniz 5 sene sonra ? Bunu da hesaplamak lazım.2018 yılından beri ha düştü ha düşecek ev fiyatları bu fiyatlar balon diye güya ev alacağız arkadaşlarla.2020 pandemi de cesaret edip girenler şu an ödedikleri kredi miktarı kadar nerede ise kira geliri alıyorlar.Bi dahaki seneden itibaren net ceplerine para kalacak.Evin yüzde 500 600 değerlenmesini saymıyorum bile.

7. İnşaat sektörünün şantiyelerde çalıştıracak usta bulmakta zorlandığını ifade eden Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, hükümetin hedeflediği süre içinde deprem bölgesindeki kalıcı konutları yapacak iş gücünün Türkiye'de olmadığını söyledi.
    Kaynak AA.

"Yalnız burada değil, Rusya'daki şantiyelerimize de Suudi Arabistan'daki şantiyelerimize de götürmek için usta bulamıyoruz" diyen Eren, "Ama mühendis çok var, ancak o mühendisleri sorumluluk verip işlerin başına koyabilecek yeterlilikte göremiyoruz. O nedenle, bizim mesleki yeterliliği olan ustaya, operatöre, teknisyene çok ihtiyacımız var. Mevcut çalışanlarımızın çoğu da maalesef Avrupa'da başlayan şehirlerin altyapı yenileme projelerine gidiyorlar. Almanya, inşaat sanayisinde çalışan işçilerin ücretlerinde iyileştirme yaptı, sıvacının saatlik ücretini 18,50 Euro' ya çıkarmışlar; günde 8 saatten 30 günde 4 bin 440 Euro ediyor. Bu rakam varken bizim de ustalarımız maalesef Fransa'da, Almanya'da çalışıyor. Biz mühendis bulmakta hiç zorluk çekmiyoruz ama operatör, kalıpçı, demirci, kaynakçı bulmakta zorluk çekiyoruz" diye konuştu...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Odeabank mevduat dönüşü bugündü yolladım Hscb'ye 3 aylık KKM yapıyorum 30 % oran stopaj 0.Dolarda artarsa üstüne ballı kadayıf olur.

Sayfa 126/1003 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •