Sayfa 753/1011 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bilge yılmaz cüneyt özdemirin programında kkm'yi kaldıracağız dedi. ucube dedi kkm için.

halen canlı yayında. youtubeda.
    O kadar paranın USD ye gidip yastık altına gitmesi riskini almak intihar olur. Bundan iktidarın politikasından bir anda 180 derece dönmek çok riskli. Dolar olması gereken seviyeye gelir faizleri bir anda yükseltmek piyasadan bu mantıkla kredi çekip para kazanmaya çalışanlar bedava para demektir. Faizler de %20 den başlamalı ve krediler fatira karşılığı olmalı. Ayrıca sermaye teminat vs limitli olmalı. İpin ucunu az sıkı tutacağız.

2. Düşmeyen borsa yükselir mi ?
    Yükselmeyen borsa düşer mi ?

Yükseliş trendindeysek 1.madde
    Düşüş trendindeysek 2.madde

Bence... Ancak kırılım illaki tam tersi şeklinde gerçekleşiyor. Piyasanın doyduğunu iyi analiz etmek lazım. Aralık sonundan itibaren patinaja başlamıştı aslında endeks.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O kadar paranın USD ye gidip yastık altına gitmesi riskini almak intihar olur. Bundan iktidarın politikasından bir anda 180 derece dönmek çok riskli. Dolar olması gereken seviyeye gelir faizleri bir anda yükseltmek piyasadan bu mantıkla kredi çekip para kazanmaya çalışanlar bedava para demektir. Faizler de %20 den başlamalı ve krediler fatira karşılığı olmalı. Ayrıca sermaye teminat vs limitli olmalı. İpin ucunu az sıkı tutacağız.
    her senaryo için bizim de bir senaryomuz var dedi.

yeter ki şu 2 ayda daha fazla batırmasınlar demeye getirdi.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    her senaryo için bizim de bir senaryomuz var dedi.

yeter ki şu 2 ayda daha fazla batırmasınlar demeye getirdi.
    Abi bir denklem çözmek için bir çok şeyi bilmen gerekir. Bizde ne yazık ki bilinmeyenler daha fazla. Hatta iddia ediyorum seçimden sonra çoğunun ağzı açık kalacak ülkeyi kaosa sürecek kadar sıkıntılar var. Bence USD tarafı hariç onda 30 lu rakamların çok üstü de mümkün. Faiz ve krediler tarafında yumuşak bir yükseliş hareket olur. Çinko bankacılık sistemi %30 üstü error verir. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

5. Ben seçimden sonra bu ekonomik durumun içinden çıkabilene Nobel ödüllünu veririm.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben seçimden sonra bu ekonomik durumun içinden çıkabilene Nobel ödüllünu veririm.
    Aynen, durum çok karışık görünüyor...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Tekrar kenara çekildim. Haftaya da bayram satışlarıyla uğraşırız.

Piyasanın şöyle sağlam 2 tabana ihtiyacı var bence. Battı-çıktı şeklinde.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tekrar kenara çekildim. Haftaya da bayram satışlarıyla uğraşırız.

Piyasanın şöyle sağlam 2 tabana ihtiyacı var bence. Battı-çıktı şeklinde.
    Yön duygusunu kaybettiğinde beklemek en iyisi olabilir.

Sayfa 753/1011 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •