Daha önce de açıklamıştım ama yine yazayım. Atalarımızın dediği gibi et tekraru ahsen velev kane 180
Martta başvurduğunuzda emekli aylığınız takip eden ayın başı (1 Nisan) itibariyle işlemeye başlıyor.
1-17 Nisan arası birikmiş aylık + Nisan aylığı toplam olarak 17 Nisanda ödenecek.
Ödeme günü 17 Nisan olanlarınki bayram nedeniyle 14 Nisana çekildi.
Şu anda bankaya başvurduğunuzda da ''SGK 4A günlük ödemeler'' adı altında 1 Nisandan bugüne biriken parayı serbest bırakıyorlar. 14 Nisan itibariyle de ödemenin tamamını alacaksınız.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
14 Nisan itibari ile 7.500-4.760(bugünkü aldığı) o mu yatacak .yoksa normal maaşim tamamı mi yatacak
Yasal olan adildir diyorsanız.
İhaleler, makam araçları, lüks yapılar, birden fazla maaşlar, ucuza krediler, vergiler, vergi afları, imarlar adil demektir.
Gelecek nesillere adil bir ülke bırakıyoruz. Sevindirici
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlayamadığım da burasıydı "SGK 4A günlük ödemeler" kısmına görünen ve bankadan ödenebilir miktar 1 Nisan ile ödeme günü arasındaki fark oluyor o zaman. Kendimden hesapladım doğru çıkıyor.
Dün bir arkadaş 5.500 bağlandı ödeme günüm 21 Nisan hesaba 3.667 tl. yatmış diyordu, bu da doğru çıkıyor, yani (bağlanan maaşı/30)*1 Nisan ile maaş alınacak gün farkı oluyor.
Yer İmleri