Sayfa 760/1011 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    haftasonu riski mi ? tanımıyorum kendisini, kimlerden ki o, tokatlı mı erbaalı mı ??

pazartesi- salı iki gün üst üste sildi süpürdü, üç gündür aynı yerden açıyo- aynı yerden kapıyo, sıfıra sıfır.. anlam veremedim bu üç güne, normalde ralli olması gerekirdi.. haftaya inşallah, kısmet artık
    Paragöz abinin meşhur ptesi formansyon çalışması neydi.
    Her Ptesi mutlaka fışkırttırır derdi kismet
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    murat yetkin cumhur ittifakında dsp'ye 5 vekil sözü verildiğini iddia ediyor. şimdi dinliyorum.

herkes bilir ki reis anketleri çok iyi takip eder.

bu seçimi millet ittifakı açık ara kazanacak gibi gözüküyor.

edit: kendi fikrim 1 vekil bile çok fazla. ama her bir oya cumhur ittifakının çok fazla ihtiyacı var.
    Dsp destekliyorum demesi ile dsp liler desteklemez bence. Üst kadro fırsat yakalamış olur sadece.

Tersi durum hudapar için de geçerli. Destekliyorum demesi fark etmiyor sanki kk ya atacaklar dı sessiz kalsalar.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dsp destekliyorum demesi ile dsp liler desteklemez bence. Üst kadro fırsat yakalamış olur sadece.

Tersi durum hudapar için de geçerli. Destekliyorum demesi fark etmiyor sanki kk ya atacaklar dı sessiz kalsalar.
    aynen öyle tabii ki.

durumun ne kadar kritik olduğunu anlatmaya çalıştım.

büyük şehirlerde 1 vekil çıkarmak için 100 bin oy lazım. tüm türkiyede 157 bin oyu olan hüdapar ne kadar seçimi etkiler? garip bir hesap.

en az 60 milyon seçmen var bu ülkede.
    audentes Fortuna iuvat

4. 1999 seçimlerinde DSP yüzde 22.2, CHP yüzde 8.7 almış

tarih tekerrür eder mi acaba

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    bu her iki ittifaktaki tüm partiler için geçerli ..bazı ittifakların getirisi olduğu kadar götürüsüde olacaktır

seçimin sürpriz olma olasılığı kuvvetle muhtemel kilit adamı ince ...dengeleri değişterecek

Haziranda bitmiştim portföyün yüzde 70 ini kaybettim. Uzun süredir ne borsaya baktım ne hisse aldım. Dolar alıp satıyodum ufak ufak. 1460 maliyetle aldığım dolarları kaç ay taşıdım. Düştükçe dolar aldım. 1250 lerdende maliyet yaptık. Dolar gidip geliyor kaç aydır 1310 oluyor 1270 sıkıldım. Pazartesi sattım 1300 den birazını. Sonra amerika dalgasına bu 2 günde ufak ufak sattım. Sonra bu sabah çektim kılıcı 1356 ya sağlam verdim. 1460 a aldıklarımıda 1384 e verdim ve halkbank işc aldım. Neden halkbank. Halka arz fiyatı belli düşmez dedim. ALDIM kademeleri bilmeden ben aldım 5 dk olmadı kağıt tabana kilitlendi.... Şİmdiii dolar artıyor yarında halkbanklar düşer. Halkbank çıkar komisyona satarız gene 0 elde var 0 Off offf En güzeli işimize bakalım çalışalım. Bu borsa morsa para yeme yeri kazanma yeri değil bide insanı meşkul ediyor. Çok canım sıkkın akşam vakti saldırıyorum sağa sola...
    mehmet kırsoy yukarıdaki yazıyı 2007 yılı ağustos ayında yazmış. denk geldi okudum. canım sıkıldı biraz. üstüne ne yazayım bilemedim.

trade işi iş değil.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    1999 seçimlerinde DSP yüzde 22.2, CHP yüzde 8.7 almış

tarih tekerrür eder mi acaba
    Böyle Bi parti mi var?

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yeni takım ınfo-bofa yı aynı anda kullanılıyor belli tahtalarda bu tahtaların büyük ihtimal bilançoları iyi gelme olayı yüksek kulağı delik oyuncular.
    Soruna cevap yazdım ama mesaj kutun full.
    Boşaltınca atarım, iyi hafta sonları.

Sayfa 760/1011 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •