Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
audentes Fortuna iuvat
1999 seçimlerinde DSP yüzde 22.2, CHP yüzde 8.7 almış
tarih tekerrür eder mi acaba![]()
mehmet kırsoy yukarıdaki yazıyı 2007 yılı ağustos ayında yazmış. denk geldi okudum. canım sıkıldı biraz. üstüne ne yazayım bilemedim.Haziranda bitmiştim portföyün yüzde 70 ini kaybettim. Uzun süredir ne borsaya baktım ne hisse aldım. Dolar alıp satıyodum ufak ufak. 1460 maliyetle aldığım dolarları kaç ay taşıdım. Düştükçe dolar aldım. 1250 lerdende maliyet yaptık. Dolar gidip geliyor kaç aydır 1310 oluyor 1270 sıkıldım. Pazartesi sattım 1300 den birazını. Sonra amerika dalgasına bu 2 günde ufak ufak sattım. Sonra bu sabah çektim kılıcı 1356 ya sağlam verdim. 1460 a aldıklarımıda 1384 e verdim ve halkbank işc aldım. Neden halkbank. Halka arz fiyatı belli düşmez dedim. ALDIM kademeleri bilmeden ben aldım 5 dk olmadı kağıt tabana kilitlendi.... Şİmdiii dolar artıyor yarında halkbanklar düşer. Halkbank çıkar komisyona satarız gene 0 elde var 0 Off offf En güzeli işimize bakalım çalışalım. Bu borsa morsa para yeme yeri kazanma yeri değil bide insanı meşkul ediyor. Çok canım sıkkın akşam vakti saldırıyorum sağa sola...
trade işi iş değil.
audentes Fortuna iuvat
Böyle Bi parti mi var?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri