yahu T.C.' de gayrimenkule direkt yatırım yapıp kiracı ile uğraşmaktansa, nitelikli yatırımcı kriterine uyduktan sonra gidip gayrimenkul yatırım fonu almak daha rasyonel bir tercihmiş gibi görünüyor...
bunun istisnası şu : ederinin altında kelepir gayrimenkul bulursun al- sat yaparsın ya da tapu kadastro dijital harita okumayı biliyorsundur, değerlenecek arsa arazi keşfedersin, iyi bir arsa - arazi spekülatörü olursun...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kiracı dediğiniz belirli bir genetik özellik değil, her meslekten yaştan ırktan milyonlarca kiracı var böyle bir genellemeyle hakaret çok haksızlık olmuş. Siz de haklısınız aslında ülkede çoğu şey gibi kira/ ev sahibi düzenlemesi de bozuk.
Kendi evimi alana kadar ben de yıllarca farklı evlerde kirada oturdum evlere kendi evim gibi baktım kirayı gününde ödedim tek kuruş borç bırakmadım enflasyonun üzerinde de zam yaptım. Ben de hiç iyi bir evsahibine denk gelemedim çoğunu kötü anarım hala, çok eziyet ettiler bana. Bizim millet iyi insanı buldu mu suistimal etmeyi çok sever.
Hisse.net in bana faydası yatırımlik ev alacağım zaman buradaki ev sahiplerinin kiracılarla dertlerini okuyup vazgeçmem olmuştur, o parayı eurobonda yatırdık takır takır gününde yatıyor kuponlar çok memnunum.
Evi kiraya verme işi zengin işi varsa
20 tane evin anlaşacaksın avukatla o uğraşacak ıvır zıvır işlerle sen banka hesabını kontrol edeceksin baktın sıkıntı hayrola avukat bu ay kira yatmamış bir kulağını çek bakalım diyeceksin yoksa bir tane evin kirasına kaldıysan çok zor bu stresle uğraşmak
Kira işinde herkes üstüne alınıyor gibi.Dudu genelleme yaptı.Bu Suriyeliler hırsız deyince nasıl hepsi hırsız olmuyorsa kiracılar şöyle böyle demekte herkesi kapsamaz. Bunu bu hale getirenler kiracılar dan daha suçlu.Ülkede çıkan kanun kanunsuzluk getiriyor.1 kişi bile tvde konuşmuyor neden işyerlerinde %25 yok diye.Bu bile kimin nerden kaynağının olduğunu gösteriyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Borçlar hukuku yeniden düzenlenmeli kira sözleşmenin otomatik 10 yıl uzaması bir garabet, tahliye sözleşmelerinin mahkemelerde sürünmesi ayrı bir garabet. Kiracıya tahliye sözleşmesi olduğunu hatırlatınca imzaya itiraz edebilirim diyor buda davanın 2-3 yıl uzaması anlamına geliyor. Kendi malının dilencisi oluyorsun.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Yer İmleri