Sayfa 766/1011 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Oluk oluk para akıtacaklar... Fonlar bile yavaştan girmeye başlamış. Çoğu fon arastirmaya yaptırmaya başlamış. Hani 3 doları aşirtacak para yok bizimkilerde ya sıcak sıcak getirirler aşırtırlar. Türkiye para sahiplerinin vazgeçmeyeceği bir ülke. Burası kıçı kırık bir ülke değil. Bizim başka yönlere savrulmamiz hele saçmasapan tolere edilemeyecek radikallesmeye gitmemiz bambaşka sonuçlar doğurur. Ayrıca ister kabul edelim ister etmeyelim jet uçağı üretiliyor bu ülkede. Ayrıca öl dediginde ölecek bir ordu var. Kemal gelmiş RTE gelmiş farketmez. Herşey düzelir, tırpanlanır, anlaşmalar sağlanır.
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ralli başlayacak tabiki ama durup düşünelim.

Rte veya kk. Ne olursa artık seçimden sonra acımı acı. İnsanı kusturan, öğürten, oha dedirten, kardeş bu nedir dedirten bir acı reçete tam da mabad dan verilecek mi bünyeye. Bence verilecek. Yok verilmeyecek ben idare ederim 150 milyar dolar tahmini deprem zararı da ahhh olur böyle şeyler diyorsan sen demeye devam et.

Hah sen o ilacı yiyince . Biz geliriz almaya. Sen beklediğin ucuzlamış mal ile oooyle acımadı derken. Hahahaha.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu hafta çok zor bir hafta olacak !

3. Secbul Hulusi inadindan sonra hala hangi yüzle analiz yorum fikir paylasiyorsun hayret ve pesss

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Faizler %50.. 60 olmadan,
    Usd 24..26..
    Borsa 3.000 gelmeden

Ekonomi düzelmez..
    Hadi doları yazdığın alt sınır 24 alalım, borsayı da 3k. Diyorsun ki dolar bazlı 1,25i görecek endeks. Biraz oturaklı sallasak?

100 milyar dolarlık yıllık cari açığı ile
    Geleceğimizin hayal dünyasında
    Lübnan'a da yer verelim..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Faizler %50.. 60 olmadan,
    Usd 24..26..
    Borsa 3.000 gelmeden

Ekonomi düzelmez..
    KKM mevduatı 1.7 trilyon, kur 26 oldu diyelim, devletin ödemek zırunda olduğu kur farkı zararı 620 milyar TL, kur 30 olursa 1 trilyon kur farkı.. sonra KKM iptal edilecekmiş, orda yatan yaklaşık 90 milyar doların hemen hemen tamamı dolar talep edecek, nerden bulucan o 90 milyarı ?? faizi 50 yaparsan 10-20 milyarı çözülür belki, imf ve londra diyelim ki karşıladı bu dolar eksiğini, senden hiç bi şey istemeyecek mi ? ne isteyecekleri belli, senden rusyaya düşmanlık etmeni isteyecekler- yaptırım uygula, rus turist alma, rus doğalgazı rus mazotu hiç alma, rusyaya bi şey satma vs avrupa ne yapıyosa aynını.. bu arada petrol fiyatlarının düşmeyeceği belli oldu, ama enerji ithalat faturası bu sefer 90 milyar dolarla sınırlı kalmaz, ucuz rus gazı ucuz rus mazotu denklem dışı kalırsa işler değişir

malı çoktan satmış, x3 yapan ralliyi kenarda seyretmiş olan londra, şimdi rapor üstüne rapor yağdırıyo- gelirlermiş hisse almaya tahvil almaya ama hele getirecekleri dolarları 25-30 bozdurabilirlerse öyle gelirlermiş, beyzade 30 TL doları bozduracak, sonra yüzde 50 TL faizli alacak .. nerde lan bu bolluk ? yağma hasanın böreği mi ?? zahmet edip hiç gelmesinler, biz böyle iyiydik

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Hadi doları yazdığın alt sınır 24 alalım, borsayı da 3k. Diyorsun ki dolar bazlı 1,25i görecek endeks. Biraz oturaklı sallasak?
    Ödenemeyecek borçların hesap günü
    Er, geç gelecek..
    Sürekli arabı, rusu olmadı azeriyi çarpmakla bu ülke biryere varamaz..

O gün senedi olan lanet okuyacak

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    bEN LONGLADIKÇA NASIL ORGANİZMA GEÇİRİYOR

ABKA NEREDE ABKA

BURADA OLSA ÇOK RAHAT POZA GİRECEĞİM

BANA BATMADIN MI SEN DİYECEK SONRA DİP OLDUĞUNDA ARACI KURUM ADAMI DİYECEK FELAN

NE ZAMAN BİTİYOR CEZASI

2022 Haziranda viob; 3.070 iken 31 tane long açtın...2.900 oldu 69 tane daha LONG açtın...2.800 oldu 10 tane daha long açtın...ÖLÜMÜNE LONG diye günde 20 tane mesajın vardı....derken 2650 den son paçal yaptım dedin...2.700 den satıp,kara geçtim dedin...

Her gün bunu yazdın..endeks düşerken bunu defalarca aklımıza kazıdın...BEN DE,'' BİR ŞEYİ SÜREKLİ SÖYLEMEK ALGIDIR ve bunu aracı kurum elemanı veya kötü niyetliler yapar'' dedim...

Hatta hergün için ''bu gün öleceğim dersen'' bir gün tutar dedim...

Sonra bir günde bir MERSEDEC kazandım ,dedin..Ben de 1.000 kontrat ile dönersen(tek seferde) olur..o zaman py. dedim..

Sonra, Babama , kardeşime hesap açtım..günde 4 milyon altıns1 alıyorum dedin...

Daha sayayım mı?

Seni severim ama basit hatırlatma...güçlü hafızam vardır.

Sana da hayırlı RAMAZANLAR.

Sayfa 766/1011 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •