Originally Posted by
Ozan Erol
akinolu kentuf
@euroyonetim
Dün bence dört beş yıl sonra piyasanın en çok konuşulacak kişilerinden biri ile görüştüm. Normalde bu tarz adamlar kağıt söylemezler söyleselerde çakmak için söyliyecekleri için piyasayı sordum. ��Tayyip giderse 20 gün kimse piyasadan mal alamaz dedi o şekilde bir ralli bekliyor
1:00 pm · 9 Apr 2023
baksana kentufun kulağına ne üflemişler ? bay kemal kazanırsa bist 20 gün tavan-tavan gidermiş.. kardeşim şimdiden neden almıyosun biraz, bay kemalin kazanma ihtimali daha yüksek, şimdiden al biraz, 5 hafta kalmış şunun şurasında..
bi ara deniyordu ki, seçime kadar borsayı yukarı sürecekmiş hükümet çünkü borsayı bademler yapıyormuş, nasıl yapıyorlarmış? işte o tahtadan çıkıp öbür tahtaya girerek, para girişi olmadan borsayı yapıyormuş bademler ve seçime kadar yukarı sürecekmişler.. ilkokul talebelerini bile inandıramayacak kadar ucuz bi retorik..
sonra meral abla masayı devirince borsa da devrildi, oysa sevinmesi gerekmez miydi ? masa tekrar toparladı, borsa sert kutladı bunu, hele isctr- öyleyse bay kemal geliyor diye yükselmiş olmalıydık, demek ki borsa bay kemali kutlayacak.. sonra 4 haftadır bastılar borsaya, hacim derinlik likidite herşey kurudu
Yer İmleri