Sayfa 826/1044 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Sayfada 14 kişi canlı canlı izliyor. PKART sayfasında bu kadar kişi yoktur...

13 kişi kendisini gizlemiş...!!!

Kim olduklarını tahmin edebiliyorum:

- Bir kısmı tahtacının taifesi...

- Bir kısmı eski dostlar...

- Bir kısmı da yeni alım yapan k/y 'ler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Birkaç konuya açıklık getirmem gerekiyor:

Özellikle PKART hakkında sayfada yazmamın nedeni:

- Yeni geliştirmeye çalıştığım uygulamaların sonuçlarını sizlerle paylaşıp, gelişim sürecini birlikte yaşamak istiyorum...

- Bunun için bir hisse seçip onun üzerinde inceleme yapmak istedim...

- Pek katılımcı olmadığı ve istekte bulunan kimse olmadığı için ben de en iyi bildiğim, eski göz ağrım olan PKART üzerinden paylaşımlar ve incelemeler yapıyorum..

- Bu sayede yaptığım çalışmanın işe yarayıp, yaramadığını canlı canlı test etmiş oluyorum...

- Başka hisse seçmiş olsaydık onun üzerinden devam edecektik...

- Bu nedenle PKART üzerinden paylaşım yapmam, bu hisse hakkındaki şahsi düşüncelerim değil, grafiklerden çıkarttığım sonuçlardır...

- O nedenle lütfen bu yorumlara bakarak karar vermeyiniz! Uygulamalar henüz AR-GE döneminde oldukları için, hatalı varsayımlar ortaya çıkabilir...

3. Emekleriniz için herşey için teşekkürler Sayın T/A .Varsınız bu sektörde )

Kendi hallerinde bişeyler yapmaya çalışıyorlar yapsınlar bakalım ama zaman çok çabuk geçiyor Ramazanın sonuna geldik daha dün gibiydi ilk gün

Takipçi sayısında artış var ama hâlâ ses yok...

İlerleyen zamanlarda tüm hisseler için otomatik sonuçlar paylaşılınca, o zaman katılımcıların sesini duymaya başlayacağımızı düşünüyorum...

Şimdi sadece deneme yayınında PKART olunca, demek ki; ancak bu kadar oluyor...

Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Emekleriniz için herşey için teşekkürler Sayın T/A .Varsınız bu sektörde )

Kendi hallerinde bişeyler yapmaya çalışıyorlar yapsınlar bakalım ama zaman çok çabuk geçiyor Ramazanın sonuna geldik daha dün gibiydi ilk gün
    Sessizliği sesi olan dostlara teşekkürler...

Arada bir ses gelince, fena olmuyor hani...

Hayırdır inşaAllah, takipçi sayısı hızla artmaya devam ediyor...

Arkadaşlar ben sadece program geliştirirken, sonuçları paylaşıyorum. Tahtacı falan değilim. Bilginize...!!!

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Takipçi sayısında artış var ama hâlâ ses yok...

İlerleyen zamanlarda tüm hisseler için otomatik sonuçlar paylaşılınca, o zaman katılımcıların sesini duymaya başlayacağımızı düşünüyorum...

Şimdi sadece deneme yayınında PKART olunca, demek ki; ancak bu kadar oluyor...

İzleyicilerden biri bendim

Borsa adına pek yazılacak bir şey olmadığı için, hissenetteki bir çok başlıkta günlerce yazı yazılmıyor, aktif olan ve yazı yazılan başlıklar otomatik olarak öne çıktığı için, katılımcılar aktif başlıklara bakıyor, benim fikrim bu şekilde (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Programlardaki asıl gelişmeler inşaAllah Ramazan 'dan sonra hızlanacak; sizlere daha derli toplu ve hızlı paylaşımlar yapabileceğim...

Ayrıca çok daha fazla detaya inebileceğiz. Piyasa olmayanlar ilkleri sizlerle tanıştırmaya çalışıyorum...

"Oluşana, uymak", herkesin yapabileceği şeydir ama "olmayanı, oldurmak", her kula nâsip olmaz...

Çok şükür bir şeyler yapmak kısmet oluyor...

Sayfa 826/1044 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •