Sayfa 815/1011 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

formasyon göremedim diye yazanlar var özelden onlara gelsin
    hayırlı iftarlar
    istediğim hacim olursa 5160 üstü bir kapanış beklentim mevcut.
    burada spottaki açık hikayesinden hacim olmadığından indir bindir hikayesi bu yüzden dönüyor.
    yoksa kaldırmak istese kaldırır bundan önce kaldırdığında çok kişi burası tepe deyip şortlayıp patates olmuştu unutulmasın.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Kaldırma kuvveti ayarlaması için sadece belli tahtalar gerekli bugun için kuş ,tup,sasa,kchol şimdilik gözüme çarpan bunlardan oyuna giren olursa kapanış güzel olur diye düşünüyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yukarıdan longları okuttum dayucum....şükür.......Tekrar gümüş de şort açtım......
    Gümüş şortları kapadım....abd verisi yarın iyi gelecek diye tahmin ediyorum.......gümüş long oldum.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Ohooo siz hiç işi bilmiyorsunuz yahu.
    Bu da kaldirmazsa paladan ümidi kesin.

https://youtu.be/a0fkNdPiIL4

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Boş dayıcum bu müzik......bize gelmez ramazan ayında....bugün palayı tepetden soydum aşağıda da hep kapadım şükür......Şu viop iş değil yalnız......
    Paladan bi tüy koparan bizim nazarımızda mükemmel bir day tradecidir dayucuğum. İplisssin tüm tüylerini yolan ise trend is my frencidir.
    Senin müzikte gazlıyamadı,boş boş durmayım bağri bi şort cetonda 5731 den atıyım makinaya, belki palayı gaza getiririz.
    Hamdım Piştim Yandım

6. 5125 ara direnci kırarsa ok gibi hareket beklerim

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Boş dayıcum bu müzik......bize gelmez ramazan ayında....bugün palayı tepetden soydum aşağıda da hep kapadım şükür......Şu viop iş değil yalnız......
    viopta endeks yerine viop hissede işlem yapsan daha rahat olabilir bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kaldırma kuvveti ayarlaması için sadece belli tahtalar gerekli bugun için kuş ,tup,sasa,kchol şimdilik gözüme çarpan bunlardan oyuna giren olursa kapanış güzel olur diye düşünüyorum.
    Biraz da diğer araba vadeliye ekledim.
    Orada ki satış muhtemelen günlüktür. Yarın dönüp alabilir.

Sayfa 815/1011 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •