Originally Posted by rosense hadi gözünüz aydın: Tarım Bakanlığından kuru soğan açıklaması "Ülkemizdeki soğan üretimi ve piyasaya arzı ile ilgili basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur" ifadelerine yer verilen açıklama https://twitter.com/BloombergHT/stat...99927480737792 haberin sonunu okuyun Tarım Bakanlığının kuru soğanın arzına yönelik basın açıklamasında fiyatların seyrine ilişkin bir açıklamaya yer verilmedi.
bir halt olacağı yok.
Ne 5125 miş arkadaş ha gayret yukarısı bomboş
SPOT da ve BofA sağda en tepede!
yörü la ..millet pala görsün 5215 i delecek sanki adam kaldırmış geliyo ..kurt da hala kuşu kaldıramadınız diyo ..yavrum sen hangi ekranı izliyosun..puhahhahha
Originally Posted by TIFIL kaç kuruş temettü ödemesi var İnan bakmadım bilen yazsın
Originally Posted by bahriyeli yörü la ..millet pala görsün 5215 i delecek sanki adam kaldırmış geliyo ..kurt da hala kuşu kaldıramadınız diyo ..yavrum sen hangi ekranı izliyosun..puhahhahha Tüpü izliyorum ben, o kalkmadan kalktı demem, hiç inandırıcı değil
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by tidebringer Ne 5125 miş arkadaş ha gayret yukarısı bomboş Kısa vadeli bakışta çizginin yerimi? yoksa fibo çizgisi mi var?
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 İnan bakmadım bilen yazsın Brüt 0,24 kurus
Forum Rules
Yer İmleri